- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi krizantem_0
Çok şükür iyiyiz, kuzucuklarımız da iyi, yuvarlanığ gidiyoruz işteLezzetliCipetpet Emira SY nasılsınız kızlar?
Yavrularınız nasıl?Zorlu ilk aylar geride kaldı sanırım, inşallah kolay,gazsız,uslu bebeklerdir
Hep iyi olun inşallahÇok şükür iyiyiz, kuzucuklarımız da iyi, yuvarlanığ gidiyoruz iştesorduğun için çok teşekkürler canım sen nasılsın, iyi misin?
Tatil için filan mı geleceksin, yoksa temelli dönüş mü canım?Hep iyi olun inşallah
Ben de iyiyim, gün sayıyorum Türkiye’ye dönmek için
Ben iş için burdaydım, inşallah temmuz sonunda iş sözleşmem bitecek. Eşimin devam edeceği için bir süre yine gelicem ama daha rahat olacağım en azından gelip gitme konusunda.Tatil için filan mı geleceksin, yoksa temelli dönüş mü canım?
LezzetliCipetpet Emira SY nasılsınız kızlar?
Yavrularınız nasıl?Zorlu ilk aylar geride kaldı sanırım, inşallah kolay,gazsız,uslu bebeklerdir
masallahÇok şükür canım bizimki iki aylık oldu bilesiz nasılsınız nasıl gidiyor hayat :)
masallahsimdiden sonra tam hareketlenmeye basladigi, ilgi bekleyen, mimiklerle insani kendinden alan dönem
ben yavrumun o hallerini cok özlüyorum. misler gibi keyfini cikarin insallah
biz de kosturmaca halindeyiz..benim fistigim dillenmeye basladi, Arapca la diyor arada, keske daha fazla kelime cikarsa Arapca"dan diye hasretle yolunu gözlüyorum. Bakicisi Arap ama o da bu aralar müsait degil, görüsemiyorlar:/
Aslinda sizin bu konuda öneriniy olur mu Emira, cizgi film, sarki falan..siy cocuklariniya ögretiyor musunuz Arapca yi
Alfabe biraz ileriki aşamada olur sanki Emira, henüz iki yaşında bile değil yavrum. Çok sağol yine de aklımda bulunur ilerisi içinArapça değil ama İngilizce videolara ilgisi var büyük oglumun :) melisle kuran öğreniyorum diye bir uygulama var telefona da yükleniyor onunla en azından Arap alfabesine başlayabilir istersen.
Alfabe biraz ileriki aşamada olur sanki Emira, henüz iki yaşında bile değil yavrum. Çok sağol yine de aklımda bulunur ilerisi için
Çok güzelmiş şarkılarO zaman Arapça çocuk şarkısı dinleyebilir canım.
Sana bile pratik olur hatta :)
Rica ederim ne demek
Bahsettiğiniz ülkelerde bulunmadım ben:/ siz gezmek için mi gideceksiniz?Çok sevindim bu konuyu bulduğuma. Aranızda Arap ülkelerinde bulunmuş ya da gezmiş olan var mı? Özellikle doğu Akdeniz kısmından bahsediyorum, Lübnan, Ürdün ve İsrail-Filistin kısmı ile Mısır dahil. Gitmeyi çok istiyorum, daha doğrusu istiyoruz erkek arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum orada bulunmuş kişilerden birebir bilgi almak istiyorum, burada konu açmıştım fakat konum saptı ve kapatıldı.
Evet gezmek için. Çok merak ediyoruz oraları, ne zaman gidelim vs karar vermeye çalışıyoruz, biraz kişisel tecrübeler okumak istemiştim ama pek mümkün olmadı.Bahsettiğiniz ülkelerde bulunmadım ben:/ siz gezmek için mi gideceksiniz?
Umarım yardımcı olacak birileri çıkar:) bloglardan falan araştırma yap istersenEvet gezmek için. Çok merak ediyoruz oraları, ne zaman gidelim vs karar vermeye çalışıyoruz, biraz kişisel tecrübeler okumak istemiştim ama pek mümkün olmadı.
Teşekkür ederim. Zaten araştırdım biraz ama çok da tatmin edici bilgilerle karşılaşmadım maalesef. Türk bir çift İran hakkında baya ayrıntılı açıklama yaptılar sağolsunlar, onun dışında pek bişeye ulaşamadım.Umarım yardımcı olacak birileri çıkar:) bloglardan falan araştırma yap istersen