xchenn'in Çeyiz Alışverişi..

amin cnm insallah evet en uygunu ve en lezzetli pişireni korkmaz diye duydum aldım hemen.. marifet daha cok bende degil de tencere tavada olabilir :))
Evet ben de uzun araştırmalar sonucu aldım.beklediğimiz gibidir inşallah :) tencerenin marifeti büyük de kendi hakkımızı da yemeyelim

Güzel ve kaliteli seçimler yapıyorsun tatlım tebrik ederim

Aşkla mamalar pişir kocişine inşallah

Son aldıklarım:

Eklentiler

• $a5d8381c-827a-4703-8252-77325c367822.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $db034c48-6b93-4722-b506-10cd5da9b1dc.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $ee5153fa-2048-4932-bf35-1cc1f62f450f.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
  • $nevresim_MG_1547.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
İnşallah evliliğe giden yoldaki tüm basamakları sorunsuz bir şekilde huzurla geçersin tatlım

keşke dediğin gibi olsa ama kalan listemi yaptığımda ağzım açık kaldı büyükleri sona bırakırsam böyle olur :) ama şu gerçek gerçekten zevklisin

ozaman ben hiç kendime bakmıyım daha uzun yol var önümde.. büyük parçaları alınca zaten bişeyde kalmıcak senin bitti işte :)) sagol bitanem aldıklarımın içime sinmesi çok önemli bizimkiler fazla irdelememden şikayetçi mesela:)))

inşallah biter inşallah :) bizimkiler çıldırıyo çeyizle uğraştığım her saniye aldıklarımı önce saklıyorum sonra çıkartıyorum ortaya :) ben kendimi bildiğimden beri yapıyorum valla birikti işte 10 12 koli

bu taktiği son aldıklarımda denedim işe yarıyo gercekten:)) öncesindeki o stresi lafları çekmiyorsun iyi halini bulup arada göstermek daha akıllıca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…