- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Evet ben de uzun araştırmalar sonucu aldım.beklediğimiz gibidir inşallah :) tencerenin marifeti büyük de kendi hakkımızı da yemeyelimamin cnm insallah evet en uygunu ve en lezzetli pişireni korkmaz diye duydum aldım hemen.. marifet daha cok bende degil de tencere tavada olabilir :))
Güzel ve kaliteli seçimler yapıyorsun tatlım tebrik ederim
Aşkla mamalar pişir kocişine inşallah
Hepsi harika ya bayıldımm maşallahSon aldıklarım:
Hepsi harika ya bayıldımm maşallah
Çok güzel bir battaniye yaaaaaaaaaason gözdem ilk battaniyem
son gözdem ilk battaniyem
Çok güzel canım herşeyin
Düğün ne zaman
Hayırlı olsun kuzum çok güzel bir tercih olmuş
canım son aldıkların çok güzel güle güle kullan
sagol tatlım.. senin aldıklarının yanında benimkiler pire kadar :))
keşke dediğin gibi olsa ama kalan listemi yaptığımda ağzım açık kaldı büyükleri sona bırakırsam böyle olur :) ama şu gerçek gerçekten zevklisin
ozaman ben hiç kendime bakmıyım daha uzun yol var önümde.. büyük parçaları alınca zaten bişeyde kalmıcak senin bitti işte :)) sagol bitanem aldıklarımın içime sinmesi çok önemli bizimkiler fazla irdelememden şikayetçi mesela:)))
inşallah biter inşallah :) bizimkiler çıldırıyo çeyizle uğraştığım her saniye aldıklarımı önce saklıyorum sonra çıkartıyorum ortaya :) ben kendimi bildiğimden beri yapıyorum valla birikti işte 10 12 koli
bu taktiği son aldıklarımda denedim işe yarıyo gercekten:)) öncesindeki o stresi lafları çekmiyorsun iyi halini bulup arada göstermek daha akıllıca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?