xchenn'in Çeyiz Alışverişi..

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
Benim henüz ortada bişey yok sadece sevdiğim ve 1 yıl sonra planladıgımız söz nişan düğün söz konusu.. 1 yıl çabuk geçer ümidiyle bakıyorum araştırıyorum..ufaktan bende başladım çeyiz alışverişine.. öyle güzel yardımlaşma tavsiyeler var ki bundan faydalanmamayı istemek olmaz..

Oyuncaklarım Sayfanın en aşağısında, diğer sayfalarda da mevcut..Aldıkça eklemelerim devam edicek..

Dipnot: buraya resimlerimi koymayı çok isterdim ama ekleyemiyorum aşağıdaki resimde nerden gelmiş haberim yok silemiyorumda .. kusura bakmayın kızlar..

Son düzenleme:
Onden buyuk parcalari al derim ben 3 yildir aliyorum hala bitmedi mesela benim :) cok sey aldim ama hep eksikler var elektrinikleri alma derim malum garanti sureleri var onun disinda yatak ortusu nevresim tencere tava yemek takimlarini al dursun kenarda

pamuklu saten nevresim seti, dört mevsim setler, uyku seti, yastık yorganla başla bence ben 3 sene önce öylesine almıştım biri yokken hayatımda. iyi ki almışım yatak odasını çünkü param şu 1 seneye yetmeyebilirdi

ya ben 12 yıldır evliyim benim hala eksiklerim var bitmiyo bitmez bitmeyecek mutfağımı yeniledim bu topikten çok şey görüp aldım küçük bir mutfak tadilatından sonra kullanmaya başlıcam.şu an herşey kutuda,sanki çeyiz hazırlıyormuş gibiyim...

bence gereksiz olanlar,12 yıllık tecrübeden söylüyorum,mısır patlatma makinesi,yoğurt makinesi,ekmek yapma makinesi,günlük kullanım için yemek takımı almayım bence.onun yerine sadece servis ve yemek tabağı daha mantıklı.tekil ürünlerden gönlünce sayıda ve renkte takım yapabilirsin daha kullanışlı ve maliyeti daha düşük.çünkü çorba kasesi ve tatlı tabağı pek kıullanılmıyor.çok fazla ve tüllü kabarık yatak örtülerinde tercih etme.yıkaması ve muhafaza etmesi çok zor. 2 yada 3 şık ama kullanışlı yatak örtüleri daha faydalı olur.saten nevresim takımı hiç tercih etme.bende bi heves aldım.kışın buz gibi oluyor yazın yakıyor ve çok kayıyor kullanılmıyor.onun yerine pamuklu saten takımlar daha kullanışlı oluyor.çok parçalı mutfak robotlarıda eziyet oluyor.onun yerine bir blender set daha mantıklı ve az parçalı boyutlarıda daha küçük oluyor,saklamada ve yıkamada eziyete dönüşmez.şidlik aklıma gelenler bunlar.hayırlı ollsun topiğiniz..

kızlar aldıklarımı ekleyemiyorum eklenti kısmında site uyarı veriyo neden böyle oluyo bi bileniniz var mı ? sizde de oluyo mu hiç?

yazıyı ekledigimi zannedip yazmıstım..ekleyemiyorum ki ya offf bi türlü çözemedim (

halen olmuyormu? eklenti ekle deyip dosyadan seçmen gerekicek.. sonra resimlere tik atıp bitti diyosun sanırım..önce önizle kendin, çıkarsa mesajını cevapla bakalım.. hadi meraklandırma bizi bekliyoruz :)

canım güle güle kullan gayet güzel başlangıç olmuş yemek takımı pahalı bi malzeme o çıkmış aradan ben hala halledemedim onu

Yeni gördüm canım cicilerini hepside güzel renkli sepetlerin çok şirin güle güle kullan

canım güle güle kullan gayet güzel başlangıç olmuş yemek takımı pahalı bi malzeme o çıkmış aradan ben hala halledemedim onu

cok tesekkur ederim canm halledersin içine en sineni al derim en güzeli senin olsun..
bu yemek takımın pembelisi de cıkmıs cok hoştu nette resmi yok ama sordugum herkes yine bu takımı begendi hala daha da karar veremedim. şimdilik bunu koydum

canım 1. ben daha çok beğeniyorum bence onu al

sordugum cogu kişi onu gösteriyo..burdaki kızların coğu sade model tercih etmiş bende yemek takımı böyle desenli kalanları hep sade seçmeye çalışıyorum ki boğmasın.. sagol canm fikrin aklımın bi köşesinde:)

İşte son aldıklarım yavaş yavaş sindire sindire:)) e ancak böyle kpss ile yürümüyo

annemin hediyesi..

bunlardan 3 tane aldım 2 küçük bir orta boy herşeyde kullanırım diye düşünüyorum.salata, börek, sarma,sebze haşlaması...

buda sigara içenlere:)

çok amaçlı kullanmayı düşünüdüğüm süzgecim.. pirinci bile süzüyo düşünün artık:)

büyük boy kasem pasta kek tatlı yapımında kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 732242

Yeni cicilerini aşkla sevgiyle kullan canım ama yemek takımının en çok 2 numaralı pembe olanına bayıldım onu al onu al çok güzellll

ben de pembe sever biri olarak 2.ye bayıldım :) ama misafir yemek takımı için genelde burdaki arkadaşlar hep sade ve kare modelleri tercih etmiş. Ki ben de öyle düşünüyorum. :) ama bunlara da bayılıyorum. ikisi de şahane hangisini tercih edersen güle güle kullan canım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…