• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xchenn'in Çeyiz Alışverişi..

canım bende yemek takımı almak istiyorum da hangi marka tavsiye edersin ben çok kararsız kaldım

canım bende yemek takımı almak istiyorum da hangi marka tavsiye edersin ben çok kararsız kaldım

tatlım ben komple 12 kişilik yemek takımı seti almıyorum bernardo da begendigim 6 kişilik bi yemek takımından 2 tane alıp 12 kişiliğe tamamlamayı düşünüyorum ıvır zıvır parçalar çok gereksiz ve kullanışsız bana göre..
çok yakında son aldıklarımı da eklerim..

tatlım ben komple 12 kişilik yemek takımı seti almıyorum bernardo da begendigim 6 kişilik bi yemek takımından 2 tane alıp 12 kişiliğe tamamlamayı düşünüyorum ıvır zıvır parçalar çok gereksiz ve kullanışsız bana göre..
çok yakında son aldıklarımı da eklerim..

canım ben dün aldım güral porselen den çeyiz seti olarak

hayır olsun tatlım ee artık resimlerini bekliyoruz kuru kuru olmaz :51:

saol canım atarım tabi bi gelsinlerde çünkü nette hepsinin resmini bulamadım. ÇKB takımını ben hiç beğenmedim sözlüm beğendi ama onu yeni modeller gelince değiştirmeyi düşünüyorum bakalım.

ya kızlar şöle direk çeyız listesi olan yok mu en azından eksikliklerimize bakarız :)

aa hemen bakmam lazım benimde :) şimdiden herşeyi bitirmeye çalışayım son günlere bişi kalmasın istiyorum. malum son günlerde büyük eşyaları düşünmekten küçükler aklımıza gelmicek. :)

aa hemen bakmam lazım benimde :) şimdiden herşeyi bitirmeye çalışayım son günlere bişi kalmasın istiyorum. malum son günlerde büyük eşyaları düşünmekten küçükler aklımıza gelmicek. :)

canım bende ilk başlarda pahalı olan eşyaları aldım ki sonradan zorlanmayım diye çok şükür ıvır zıvırlar kaldı tabi bide elektronik olanlar onları sonra almayı düşünüyorum elektronik olarak sadece blendır set aldm. önceden almak bence daha iyi canım sonradan sıkışmazsın

aynen canım. ya aslında ben pahalı şeyleri aldım yemek takımıdır küçük ev aletidir. işte ufak tefek şeyler kaldı onları da alırım alırım die die erteledim. daha bi fincan takımım bile yoook :):)

aynen canım. ya aslında ben pahalı şeyleri aldım yemek takımıdır küçük ev aletidir. işte ufak tefek şeyler kaldı onları da alırım alırım die die erteledim. daha bi fincan takımım bile yoook :):)

alırsın canım o dert değil büyük parçaları aldıysan sıkıntı yok gerisi gelir :)

tavsiyelerinize çok teşekkür ederim kızlar.. kullanmaya kıyamayacagım yeni parçalarım...

toskoliğim
$pr_01_4409_max (1).webp
seramik tencerem ve tavam
$pr_01_715_max.webp $MAG_805114.webp
misafir çkb takımım
$mercurysaten.webp

elektrikli dik süpürgem
$Ib665.webp
ütüm
$EE_2817487.webp
ütü masam
$delonghi perla ütü masası.webp
su ısıtıcım
$4147800008.webp
çaydanlığım
$181942_1.webp
blender setim
$73db2_BRAUN-MR-530-El-Blender.webp
saç kurutma makinem
$71T7iGozZmL._SL1500_.webp

Son düzenleme:
kızlar aldıgım bornoz aile seti kendiminkini denedim resmen içinde kayboldum nasıl olcak öyle mi giyicez onu standart hepsinde aynı bedeni M.. sizinki nasıl kızlar giyip denediniz mi hiç ben giyemem gibi geliyo gidip versem almazlar napıcam :59:

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok güzel şeyler almışsıın :) bu arada seramik tencere ve tavalarımız aynı :) inşallah güzel güzel yemekler pişiririz :)

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok güzel şeyler almışsıın :) bu arada seramik tencere ve tavalarımız aynı :) inşallah güzel güzel yemekler pişiririz :)

amin cnm insallah evet en uygunu ve en lezzetli pişireni korkmaz diye duydum aldım hemen.. marifet daha cok bende degil de tencere tavada olabilir :))

kızlar aldıgım bornoz aile seti kendiminkini denedim resmen içinde kayboldum nasıl olcak öyle mi giyicez onu standart hepsinde aynı bedeni M.. sizinki nasıl kızlar giyip denediniz mi hiç ben giyemem gibi geliyo gidip versem almazlar napıcam :59:

nerden aldıgına baglı canım ama eger almazlarsa terzıde ufak bı tadılatta yaptırabılırsın.

Seramik tencere ve tavamız aynı, mutlu günlerde kullan inşallah:16:

Back
X