tesekkürler canım görür görmez karar verdim:))
bende cok severek aldım da ocaga koyunca altı nolcak bilemiyorum:26:
Bişe olmaz merak etme ona göre yapılmıştır. Hem olsa bile bizden değerli mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler canım görür görmez karar verdim:))
bende cok severek aldım da ocaga koyunca altı nolcak bilemiyorum:26:
canım bende yemek takımı almak istiyorum da hangi marka tavsiye edersin ben çok kararsız kaldım
tatlım ben komple 12 kişilik yemek takımı seti almıyorum bernardo da begendigim 6 kişilik bi yemek takımından 2 tane alıp 12 kişiliğe tamamlamayı düşünüyorum ıvır zıvır parçalar çok gereksiz ve kullanışsız bana göre..
çok yakında son aldıklarımı da eklerim..
canım ben dün aldım güral porselen den çeyiz seti olarak
hayır olsun tatlım ee artık resimlerini bekliyoruz kuru kuru olmaz![]()
ya kızlar şöle direk çeyız listesi olan yok mu en azından eksikliklerimize bakarız :)
aa hemen bakmam lazım benimde :) şimdiden herşeyi bitirmeye çalışayım son günlere bişi kalmasın istiyorum. malum son günlerde büyük eşyaları düşünmekten küçükler aklımıza gelmicek. :)
aynen canım. ya aslında ben pahalı şeyleri aldım yemek takımıdır küçük ev aletidir. işte ufak tefek şeyler kaldı onları da alırım alırım die die erteledim. daha bi fincan takımım bile yoook :):)
alırsın canım o dert değil büyük parçaları aldıysan sıkıntı yok gerisi gelir :)
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım çok güzel şeyler almışsıın :) bu arada seramik tencere ve tavalarımız aynı :) inşallah güzel güzel yemekler pişiririz :)
kızlar aldıgım bornoz aile seti kendiminkini denedim resmen içinde kayboldum nasıl olcak öyle mi giyicez onu standart hepsinde aynı bedeni M.. sizinki nasıl kızlar giyip denediniz mi hiç ben giyemem gibi geliyo gidip versem almazlar napıcam![]()