- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.693
- 598
- Konu Sahibi Turkugozlu
-
Başınız sağolsun. 2 yıl kadar kullandı tam ölçü içiyordu başta. Uyku vs yapıyordu sonra bünye alıştı. Doktor kontrolünde yine yarım, yarimin yarısı vs küçülterek bıraktı. Haplar öcü değil doktor onerdiyse ve iyi geliyorsa kullanmak lazım.Çok teşekkür ederim cevabınız için kaç mg kullandı ve kaç yıl kullandı ve hergün kullandımı ? Kusura bakmayın çok sordum sizede ama hiç iyi değilim depremden sonra kendime gelemedim kayıplarımızda var..
Başınız sağ olsun öncelikle. Kolay şeyler yaşamamışsınız. Siz doktora şikayetinizi anlatmışsınız, doktor da bu ilaçlara ihtiyacınız olduğuna karar vermiş. Doktor uygun gördükten sonra, eczacının dediklerine takılmamaya çalışın. Elbette böyle olmasını istemezdiniz. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, günlük hayatınızı ciddi anlamda etkileyen sıkıntılar baş göstermiş. Bu ne ayıp ne de bir suç. Herkesin hayatta zorlandığı durumlar olabilir. Üstelik yaşadığınız durum, çok büyük bir afet.
Psikolojik destek alma şansınız var mı? İlaç gerekli durumlarda çok kıymetli tabii ki, ama terapi süreciyle birlikte maksimum fayda görülür. Halen deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren kuruluşlar var, maddi durumunuz özel olarak bir yere gitmeye müsait değilse.
Ben 99 depreminden sonra psikiyatristimin reçete etmesiyle bir dönem kullandım.Sonra başka ilaçlara geçmişti onu biraktirip.Benim de Panik Atak taniliydi recetem.Farkli yan etkiler olmuştu. Bence ilaçların size ,bana nasıl geldiğinin ya da ne kadar süre kullanildiginin karşılaştırılmasınin yapılmaması gerekir.Yani söz gelimi turp benim midemi çok ağrıtır mesela ama sizin agritmiyordur, bu benzetme gibi düşünün ilaclari da.En doğru ve yerinde karar doktor un gözetimi altında olmasıdır her ne ilacı kullanıyorsanız.Bu arada terapi destekli ilac kullanimi tavsiye edilir .Cok geçmiş olsun
Nasıl yani ?Yazdiginiz gorunmuyor
Merhaba çok geçmiş olsun. Xanax sakinleştirici özelliğe sahip bir ilaç 4 ay süreyle doz arttırarak bende kullandım panik atak sebebiyle. Banada çok iyi gelmişti tüm ataklarım geçiyordu kullanırken ama doktorum bağımlılık yaptığı için bırakırdı zamanla bırakırken çok zorlandım ama zamanla alıştımMerhaba ben depremden sonra panik atak geçirdim ve doktor xanax verdi kullanıyorum aranızda kullanan varmı ve nekadar süre kullandınız ?
Yorumunuz icin tesekkur ederim kac mg kullandiniz siz acaba?Merhaba çok geçmiş olsun. Xanax sakinleştirici özelliğe sahip bir ilaç 4 ay süreyle doz arttırarak bende kullandım panik atak sebebiyle. Banada çok iyi gelmişti tüm ataklarım geçiyordu kullanırken ama doktorum bağımlılık yaptığı için bırakırdı zamanla bırakırken çok zorlandım ama zamanla alıştım
Hergun mu kullandiniz ? Ve nekadar mg ? Ben suan lustral ve yarim xanax kullaniyorumBen 12 sene kullandım.Ama dr bunu onaylamadı.Sağlık ocağından yazdırdım.
Evet 0,5in yarısı sabah yarısı akşamHergun mu kullandiniz ? Ve nekadar mg ? Ben suan lustral ve yarim xanax kullaniyorum
İlk asamada en düşük dozla başladı doktor daha sonra gunde 2 mg a kadar çıktı ne kdr yuksek do kullanilirsa okadar zor oluyor birakmakYorumunuz icin tesekkur ederim kac mg kullandiniz siz acaba?
İlk asamada en düşük dozla başladı doktor daha sonra gunde 2 mg a kadar çıktı ne kdr yuksek do kullanilirsa okadar zor oluyor birakmak
Ricaederim ne demekYorumunuz icin tesekkur ederim kac mg kullandiniz siz acaba?
Hiç korkmadan kullanın bir panik ataklı biri olarak zor durumlarımda kullandığım ilaçÇok teşekkür ederim cevabınız için kontrole tekrar gidicem ama beni şuan iyileştiren tek ilaç iyi bir doktora ihtiyacım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?