Wp son görülmesi ne kadar çevrimiçi kaldığını gösteren uygulama varmış ismini bilen var mı?

Arkadaşım eski sevgilisi için indirmişti programı indirdikten sonra kızcağız iyice manyadı akıl sağlığını yitirdi uygulamayı kapatmaktan korkuyordu hahahaha

Biri kapimi dinlerse duyacaklarindan ben sorumlu degilim.
Hesaplarimi hackleyenin gorecekleri mesajlardan da sorumlu degilim.
Liste uzar gider boyle...
Kisacasi burnunuzu sokmayin.
Sunu bana sevgilim yapsa hosuna gitmeyecek bi sey gordugunde bana carlasa direkt terk ederim. Koynumuzda casus mu beslicez bi de.

Wpda çevrimiçi olduğunu veya en son ne zaman girdiğini görünce ne oluyor? Size ne gibi bir katkısı var.
Günün belli dilimlerinde girmiş olabilir. Mesaj gelse de girmiş olabilir gelmemiş olsa da. Sevgilisinden de mesaj gelmiş olabilir iş gruplarından da.
Yani? Görünce ne olacak?

neden ihitiyacınız var falan kısmını geçtim de o uygulamalar cok cok tehlikeli. zaten illegal oldukları için kara para aklama gibi düşünün, dolandırıcıların paravanı o uygulamalar. mobil app şifrenize kadar bulurlar derdiniz son görülme olmaktan çıkar bi anda. boşverin öyle illegal uygulamaları ciddiyim.

Boyle deyince insanin lincleyesi geliyor.

Ama yine de bu tur uygulamalara bel baglamayin, tum bilgilerinizi ele geçirirler mazallah.

Son gorulmesi ve cevrimicisi kapali biri olarak bu konuyu hic begenmedim ahshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…