Tamam soracam bende merak ediyorumAllah askına bir sorun nasıl yapmıs
iOS bilmeyen biri için yapması zor diye düşünüyorum amaİphone 5 zamanında arkadaşım erkek arkadaşının telefonuna casus yazılım yüklemişti. Whatsap, facebook mailler bütün herşeyini görebiliyordu. Ancak ios ta teknolojisini geliştirdi şu an bu kadar detaylı yapılamaz diye düşünüyorum.
Icloud hesabınızla nereden oturum açarsanız oradan okunur. Oturumlarınızı sık kontrol edebilirsiniz. Ve şifrenizi zor bi şey yapın.Kızlar sorum şu ki iOS kullanan arkadaşlarım :) Wp web dışında birisi mesajlarınıza ulaşabilir mi ? Ayrıca Apple da programla telefon dinleme olayları falan oluyor mu ? Velev ki oldu bunu nasıl anlayabiliriz ?
Öyle bir mail almadım ama. Wp merak ediyorum ona da bağlı cihaz yok ve ikili doğrulamayı aktifleştirdim. Sanırım zor yaIcloud hesabınızla nereden oturum açarsanız oradan okunur. Oturumlarınızı sık kontrol edebilirsiniz. Ve şifrenizi zor bi şey yapın.
EVET VAR BİR TANIDĞIM KULLANIYORDU HATTA SON GORÜLMESİ AYLAR ÖNCESİ YAPIP BİLE GİRİP MESAJLAŞABİLİYOR ÇECRİMİÇİ OLSADA GÖXÜKMÜYORBen de sunu merak ediyorum;
Wp da cevrimici görünme ozelligini kapatma var mı?kisinin numarasini degistirmedigini biliyorum ve wp a girmeme ihtimali sifir.
Icloud hesabiniz olmadan nasil ios kullaniyorsunuz ki?Öyle bir mail almadım ama. Wp merak ediyorum ona da bağlı cihaz yok ve ikili doğrulamayı aktifleştirdim. Sanırım zor ya
Yok var hesabım. Giriş yapılınca mail gelir ya hani onu almadım demek istedimIcloud hesabiniz olmadan nasil ios kullaniyorsunuz ki?
Ay yok artık o kadar da değilTelefonculara sor dinleme cihazi var kücük bisey onu takinca bütün mesajlar telefonlar senin telefona geliyor zaten baglayabiliyosun bi arkadasin basina gelmisti nisanlisi kiskancti ve taktirmisti herseyi telefonuna geliyordu bide yalan söyleyip ben rüyamda falan kisiyi gördüm sana yazmisti diyodu öyle ayikladi kiz cihaz oldugnutelefoncu buldu..
Ay yok artık o kadar da değil
Arkadaşınız Apple mi kullanıyorduöyle bi yazmissin ki önereyim dedim Hahah
Galiba apple di ama tam bilmiyorum canim zaten niye böylesinki güvensizlik varya insani parçalar belirsizlik cok kötü bisey güvenmiyosan birak cidden kendini yipratirsinArkadaşınız Apple mi kullanıyordu
He yok bu öyle bişey değil ya bilgi amaçlıGaliba apple di ama tam bilmiyorum canim zaten niye böylesinki güvensizlik varya insani parçalar belirsizlik cok kötü bisey güvenmiyosan birak cidden kendini yipratirsin
Daha önce onaylanan cihazlardan mail gelmiyor.Yok var hesabım. Giriş yapılınca mail gelir ya hani onu almadım demek istedim
Pardon canim ben öyle anladim ozaman tamam yinede eger böyle bisey varsa aklina takilan tabiki telefonculara sorabilirsin onlar uzman bu konudaHe yok bu öyle bişey değil ya bilgi amaçlı
Sordum neden çevrimiçi görünmüyo senin Whatsap da yazarken dedim sadece son görümem kapalı dedi o da anlamadı kendisi İngiliz hattı kullanıyor burda izinde şuan teli de ios acaba teldenmi hattanmı belkide program yükledi bilemiyorumAllah askına bir sorun nasıl yapmıs
Son görülmem benim de kapali ama cevrimiciyim ampül gibiSordum neden çevrimiçi görünmüyo senin Whatsap da yazarken dedim sadece son görümem kapalı dedi o da anlamadı kendisi İngiliz hattı kullanıyor burda izinde şuan teli de ios acaba teldenmi hattanmı belkide program yükledi bilemiyorum
Kayıtlı olduğunuzdan emin misinizSon görülmem benim de kapali ama cevrimiciyim ampül gibi
Deneme yapacağim simdi hemen bilgi vericem bir dk.Olmadı sorucam artik tak ettiKayıtlı olduğunuzdan emin misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?