Wp hakkında ?

İphone 5 zamanında arkadaşım erkek arkadaşının telefonuna casus yazılım yüklemişti. Whatsap, facebook mailler bütün herşeyini görebiliyordu. Ancak ios ta teknolojisini geliştirdi şu an bu kadar detaylı yapılamaz diye düşünüyorum.

iOS bilmeyen biri için yapması zor diye düşünüyorum ama

Kızlar sorum şu ki iOS kullanan arkadaşlarım :) Wp web dışında birisi mesajlarınıza ulaşabilir mi ? Ayrıca Apple da programla telefon dinleme olayları falan oluyor mu ? Velev ki oldu bunu nasıl anlayabiliriz ?
Icloud hesabınızla nereden oturum açarsanız oradan okunur. Oturumlarınızı sık kontrol edebilirsiniz. Ve şifrenizi zor bi şey yapın.

Icloud hesabınızla nereden oturum açarsanız oradan okunur. Oturumlarınızı sık kontrol edebilirsiniz. Ve şifrenizi zor bi şey yapın.
Öyle bir mail almadım ama. Wp merak ediyorum ona da bağlı cihaz yok ve ikili doğrulamayı aktifleştirdim. Sanırım zor ya

Ben de sunu merak ediyorum;
Wp da cevrimici görünme ozelligini kapatma var mı?kisinin numarasini degistirmedigini biliyorum ve wp a girmeme ihtimali sifir.
EVET VAR BİR TANIDĞIM KULLANIYORDU HATTA SON GORÜLMESİ AYLAR ÖNCESİ YAPIP BİLE GİRİP MESAJLAŞABİLİYOR ÇECRİMİÇİ OLSADA GÖXÜKMÜYOR

Telefonculara sor dinleme cihazi var kücük bisey onu takinca bütün mesajlar telefonlar senin telefona geliyor zaten baglayabiliyosun bi arkadasin basina gelmisti nisanlisi kiskancti ve taktirmisti herseyi telefonuna geliyordu bide yalan söyleyip ben rüyamda falan kisiyi gördüm sana yazmisti diyodu öyle ayikladi kiz cihaz oldugnu telefoncu buldu..

Ay yok artık o kadar da değil

Son görülmem benim de kapali ama cevrimiciyim ampül gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…