- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
-
- Konu Sahibi withoutyou
Yani birer hafta arayla böyleEki Görüntüle 2008929
Eveeet bu da iki haftalık yeni çektim naneyi bir hafta yapıp ara verdiğim dönemaybuss @izole sevdabuzer Blackcatt1
Evet ya şimdide biberi deniyorum bakalım hangisi daha hızlıSevilla3434 senin de maşallah baya iyi gidiyor :) bu kür cidden aşırı etkili
Maşallah çok güzel uzamış:)Eki Görüntüle 2008929
Eveeet bu da iki haftalık yeni çektim naneyi bir hafta yapıp ara verdiğim dönemaybuss @izole sevdabuzer Blackcatt1
bu en son gelenden mi bahsediyorsunuz 330 ya da 350 ml olan fiyatı 29 gibi bir şey olan ?ben aldim gratistekini cok cok memnunum oncesindede lifeco kullaniyordum ayni kalitede kokusu cok hafif hic dusunmeyin alin derim gratistekini.
evet o 330 mlbu en son gelenden mi bahsediyorsunuz 330 ya da 350 ml olan fiyatı 29 gibi bir şey olan ?
Maşallah maşallahPazar günü kestirdiğimden beri ilk kez düzleştirdim saçlarımı. İlk haliyle inanılmaz bir fark vardı kendim bile şaşırdım. Hatta teyzemler görünce saçlarına ne yaptın diye sordular direktbirazdan üşenmezsem hindistan cevizi yağı sürücem saçlarıma yıkayınca fotoğraf atarım :)
Maşallah maşallah
Fotoğraf bekliyorum o zaman :) Molada mısın şimdi ?
Ne kadar süre yapıp ne kadar mola veriyorsun mesela?Evet bir süredir hiçbir şey yapmıyordum. Ben bir süre sürekli bakım yapıp bir süre mola verdiğinde daha hızlı uzadığını gözlemledim saçımın. O mola da çok hızlı gidiyor o yüzden böyle gidiyorum. Yarın kabak çekirdeği yağı ve nane yağına başlayabilirim:)
Ne kadar süre yapıp ne kadar mola veriyorsun mesela?
Ben kabak çekirdeği ve nane yağını karıştırıp dax çam terentin esansı ve karkşjk bakım yapıyla birlikte yapıyorum aynı şekilde etkili olur muBen mesela 1 hafta kabak çekirdeği yağı tarifini yapıyorum sonra 1 hafta bir şey yapmıyorum. Öyle gidiyor :)
Ben kabak çekirdeği ve nane yağını karıştırıp dax çam terentin esansı ve karkşjk bakım yapıyla birlikte yapıyorum aynı şekilde etkili olur mu
Bence öyle olmaz. 1 hafta boyunca sadece kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapılması gerek diye biliyorum. Diğer yağlar etkisini azaltabilir bence