- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi TopraKahveBob
Bir anlamini daha ögrendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerdesin canım yaaaBir anlamini daha ögrendik
Buralardayim canim.Nerelerdesin canım yaaa
Ahhh hiç sorma ben de öyleyim... ben bi konuyu tam anlamadan başka konuya geçince hevesim gidiyorBuralardayim canim.
Ögrenme hevesim gitti gibi. Cok zorlucam kendimi.
Ich bin aus Natur faul.
Dogal tembelim yaradilişim tembel
TopraKahveBob zaten bi sen bi de ben gedikli öğrenciyiz her gelen kaciyo geri
Ben bütün notlarımı defterlerimi çöpe bastım devam ögrenemiyorum zamanım olmuyo diye sinirlenmistimYa evet
Mistik kedi takip ediyor ama.
Sen de olmasan kalirdim bi basima.
Konu calisamiyorum. Biliyorsun bebekle ne düzenli vakit ne düzenli uyku oluyor. Ama vakit bulunca bakacam. Elimde kaynak yok suan. Defter de hic tutmadim. Onun icin konu calisamiyorum. Internetten bakiyorum.
Ben bütün notlarımı defterlerimi çöpe bastım devam ögrenemiyorum zamanım olmuyo diye sinirlenmistim
Şimdi elimde internetten başka bise yok
Ama bu sefer vazgeçmek istemiyorum öğrenmem
Lazım....
Tek başına olunca hiç istek kalmıyor ama ikimiz de vazgecmesek belki birbirimize yardımcı oluruz:))
Valla ben herşeye varım yapalim:))Evet o zaman soru hazirlayalim. Bosluk doldurma veya şık. Ne dersin?
Iyi olur ama canim. Bebekle yalnizim. Zaman ayiramamaktan korkuyorum. Bir de nasil calisacaz ki?Ya da şöyle yapsak konu belirleyip çalışıp sonra onun üzerine senin dediğin gibi soru hazirlayalim
Bak şöyle yapalım sen konuyu belirle ben araştırayım benim zamanım senden daha çok sonra bulduklarımı buraya eklerim üzerine konuşur tartisirizIyi olur ama canim. Bebekle yalnizim. Zaman ayiramamaktan korkuyorum. Bir de nasil calisacaz ki?
OlurBak şöyle yapalım sen konuyu belirle ben araştırayım benim zamanım senden daha çok sonra bulduklarımı buraya eklerim üzerine konuşur tartisiriz
Ay hiç sorma catladimmmmOlur
Sonunda acildi kk
Ben de vallah bagimli olmusum. Ilk üyeligimi iptal etmistim. Dört yil olacak yakinda. Her gün burdayim nerdeyse.Ay hiç sorma catladimmmm
Nerde neyi soruyon ki ben bise anlamadimBen de vallah bagimli olmusum. Ilk üyeligimi iptal etmistim. Dört yil olacak yakinda. Her gün burdayim nerdeyse.
Bu benden soruEki Görüntüle 1703556
Nerde neyi soruyon ki ben bise anlamadim
Ha ok... bence B şıkkıDW nin sorusu varya.
Kusura bakma canim aciklama yapmamisim