- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #3.501
Selam kızlar nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhu gut dir ?Selam kızlar nasilsiniz?
Danke, mir geht gut. Mein Kleine schläft. Ich habe einbisschen Zeit für Deutsch üben. Ich vorbereite mich auf b1 prüfung.Huhu gut dir ?
Ich muss putzen und kochen. Ich hab viel zu tun :)
Super. Viel Glück und Erfolg wünsche ich dirDanke, mir geht gut. Mein Kleine schläft. Ich habe einbisschen Zeit für Deutsch üben. Ich vorbereite mich auf b1 prüfung.
Danke Toprak. Bist du wieder Toprakkahve gewordenSuper. Viel Glück und Erfolg wünsche ich dir
JaDanke Toprak. Bist du wieder Toprakkahve geworden
Motivasyon eksikliği daha çok o da vicdanıma vurdu falan tekrar başladım ama inşallah bu defa sonuna kadar giderimHasta miydin ? Gecmis olsun
Motivasyon eksikliği daha çok o da vicdanıma vurdu falan tekrar başladım ama inşallah bu defa sonuna kadar giderim
Sen naptın? İş nasıl, alıştın mı ortama?
Dua ederim tabi:) Allah devamını getirsin hayırlısıylaOrtama alisacak durum yok. Zora bir saniye bos vakit yok. Cok yogun. Alismama sansi bile birakmiyor adamda benim icin dua et hayirlisi olsun. Memnun kalsinlar. 3 ay deneme süresi
Dua ederim tabi:) Allah devamını getirsin hayırlısıyla
Walla ben ancak "küçük kurbağa" falan çevirebilirim toprakkahveKizlar her hafta baska bir oyun yapalim mi ? Mesela haftaya persembye kaar herkes en sevdigi türkce sarkiyi almancaya cevirsin ve persembe bu sayfaya yazsin.
Diger gaftalar farkli ödevler verilecek
lingen Dofi eisvogel ??? 34beden @koremanya
Olur o da ama basla yaparsinWalla ben ancak "küçük kurbağa" falan çevirebilirim toprakkahve
ceviriden nefret ediyomKizlar her hafta baska bir oyun yapalim mi ? Mesela haftaya persembye kaar herkes en sevdigi türkce sarkiyi almancaya cevirsin ve persembe bu sayfaya yazsin.
Diger gaftalar farkli ödevler verilecek
lingen Dofi eisvogel ??? 34beden @koremanya
Eine Ente frisst einen Apfel.Dayanamıycam ben de bikaç bişey yazıcam
Eine ente frisst einen apfel
Aaaa öyle mi. Bak bilmiyordum. Sağol canoEine Ente frisst einen Apfel.
(Büyük kücük harfe ben de diklat etmem. Ama bastan alistir kendini cünkü önemli)
Malzeit