- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #2.141

bir teselli

Sonuclar aciklanmis

Merak edin diye uzatiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lingen
shimmy W WanttobeGeek1
bir teselli
Sonuclar aciklanmis
cakildim
tabi ki
Sen bu almancayla çakıldıysan ben almanca defterini kapatayım
Dsh mıydı test-daf mıydu? Birde kaç alman gerekiyodu kaç almışsın?
Ahahahaaa manyaklingen
shimmy W WanttobeGeek1
bir teselli
Sonuclar aciklanmis
cakildim
tabi ki
Ahahahaaa manyak
Kaç aldın?
Kaç üzerinden 4?3 hepsi.
Hörverstehen -4
![]()
en az 4 yapmam lazimdi.
5Kaç üzerinden 4?
Yüzde hesabına göre kaç?
Ben bugün tam bir mal modundayım sanırım hiç bişe anlamadım5
en kötüsü 3sanirim
o da b2 iste
5 yapan cok gibi sen girsen yaparsin
Ben bugün tam bir mal modundayım sanırım hiç bişe anlamadım
5 üzerinden 3le nasıl oluyor da bestehen yapamıyorsun?
Cidden değişikmiş.... Anlamak için üç gün kafa yormalıBestehen diye bir sey yok aslinda.
Mesela okumak istedigin bölüm bewerben yaparken. Testdaf tan 4 puan istiyor. Bazi bölümler 5. Cok nadir olanlari 3 ü kabul ediyormus. Benim iste tamamdir demem icin en az 4 yapmam lazim. Cünkü burdaki bölümlerin hepsi 4 istiyor. Master icin 3 de kabul ediliyor. Fakar ingilizce benzer bir sinavdan yine en az 3 yapmak kosuluyla. Senle alakasi yok. Ben sinava girdim . Hala emin degilim ne demek bu diye. Sistem degisik![]()
Cidden değişikmiş.... Anlamak için üç gün kafa yormalı![]()
Geçtin yani:)
Simdi okudum. 3 bestehen 2 nicht bestehen demekmis. Ama uniler 4 istiyormus. Ya da toplamda 16 puan. Benim ki toplamda 3+3+3+4 =13![]()
Geçtin yani:)
Hadi gözümüz aydın
Bak ben olmasam geçtiğini bile anlamayacan![]()
Sevdeee napıyon:)Hu huu, goruyorum ki bu topik hirsli, caliskan hatunlarla dolu! Sizleri ara sira benim alttaki topigime de bekliyorum, gelin bana biraz gaz verin. Yerlerde surunuyorum calisma konusunda cunku. Naparsiniz, neler yaparsiniz, nerelerde calisirsiniz, motivasyonunuz dusunce ne yapiyorsunuz, gelin biraz paylasin yaw.
Hu huu, goruyorum ki bu topik hirsli, caliskan hatunlarla dolu! Sizleri ara sira benim alttaki topigime de bekliyorum, gelin bana biraz gaz verin. Yerlerde surunuyorum calisma konusunda cunku. Naparsiniz, neler yaparsiniz, nerelerde calisirsiniz, motivasyonunuz dusunce ne yapiyorsunuz, gelin biraz paylasin yaw.
Sevdeee napıyon:)
Senin topik ispanyolcaydı dimi?
Kaç dil biliyon sen, asıl sen bize öğret neyi nasıl yapalım:)
Annen nerelerde bi süredir hiç göremedim
Keşke kitap okuyabilecek düzeyde olsam... nasıl başarılı olunur derken, yani ne bileyim ben hep inek bir öğrenci oldum, bol bol ineklemek lazım, ne diyim. :))Biraz önce almanca kitaba basladim. Cok uzun zamandir calismiyordum ben de. Kitsbin kapagini acinca aklima sen geldin. "Bugün dil ögrenmek icin ne yaptin " iki sayfa kitap okudum. Toefl kitabimi cikarip masaya koydum. ( bu büyük bir gelisme)
Sevde asil sen söyle "nasil basarili olunur?"
Sanirim hemen hemen ayni yastayiz. Damdik bir bölümün diplomasi cürüyüp gidecek hic bir sey yapamadim hala![]()
Benim topiğimde dil sınırlaması yok. Her dile açık.:) ben bir tek İngilizce biliyorum, bir dr İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum kendi kendime. Valla matah yöntemlerim yok. Kitap çalışıyorum. Dizi izliyorum falan. Annem siyasette hala. :)
Keşke kitap okuyabilecek düzeyde olsam... nasıl başarılı olunur derken, yani ne bileyim ben hep inek bir öğrenci oldum, bol bol ineklemek lazım, ne diyim. :))
Kızlar ben de Almanca ya başlıycam bir ay sonra ancak başlayabilirim. Almanca gibi telafuzda çok incelikleri olan bir dili nasıl tek başınıza çalışarak başardınızTopraKahveBob bravo
sevde_ ayrıca seni de takdir ediyorum dil öğrenme çaban dolayısıyla. Benim önümüzdeki ay Yds(türkiyedeki dil sınavı) onu vermem lazım. Senin topiğe de uğruycam
![]()