Yarışma Wiener Schnitzel mit Erdäpfelsalat - Etsan Sponsorluğunda

Sen de katıl makringom lütfen.
Maksat eğlenmek degil mi?
Bugün bebegini uyut yap birşeyler.
Olsun canım benim ya, bu seferlik size oy vereyim ben inşallah başka sefere katılırım :)
Bir de şimdi evde malzemeler yok, eğer alabilirsem bu hafta içinde belki katılırım :)
Ben senin yemeğine bittim, birde tavuk etini çok severim, sende beni kalbimden vurdun kız

Çok sevindim begenmene makaringom.
Cok mutlu oldum inan ki

Bakalım diğer üyelerde begenecek mi?
Hüsrana ugramayayım
Yine de daha zaman var. Belki katılırsın

Sen de katıl makringom lütfen.
Maksat eğlenmek degil mi?
Bugün bebegini uyut yap birşeyler.
Olsun canım benim ya, bu seferlik size oy vereyim ben inşallah başka sefere katılırım :)
Bir de şimdi evde malzemeler yok, eğer alabilirse
Çok sevindim begenmene makaringom.
Cok mutlu oldum inan ki

Bakalım diğer üyelerde begenecek mi?
Hüsrana ugramayayım
Yine de daha zaman var. Belki katılırsın
Kııııız bu harika yemek beğenilmez mi hiiiç

İnan her baktığımda canım çekiyor, hele birde patates salatası ooofff o var ya hepten harika, vallahi en sevdiğim yemeği yapmışsın

Gönlümün birincisi sensin canım benim

Sagol canım arkadaşım.
Sagol destek oldugun ićin

Ellerine sağlık koremanya ... patates salatası ile beraber iyi bir ikili olmuşlar .

Başarılar dilerim .

Canim korem bayıldım muhteşemsin ellerine sağlık maşallah ve yarışmalarda seni görmek çok güzel oldu belli renk katmışsın

Canim korem bayıldım muhteşemsin ellerine sağlık maşallah ve yarışmalarda seni görmek çok güzel oldu belli renk katmışsın
Kızzzz Hazalll kacak neredesin sen? :))

Çoktandır yoktun merak ettim seni. Iyisindir insallah. Bir degisiklik olsun istedim, bir başlangıç. Begenmene çok sevindim. Senin kadar usta olmasakta yarısmalarda şansımı denedim

Caniiiimm ❤
İnternet paketim bitti ya internetsizdim hiç sorma.:)
Valla iyiki istemissin canim ilk katilimin buysa diğerlerini dört gözle bekliyorum:)beğenmek ne kelime bayıldım ilk firsatta deniycem inşAllah
Yok be canim ben kim ustalik kim asıl ustalar dünya mutfaginda olur
Tirstim katilmadim ben

Fazla şımartma beni sonradan hüsrana uğramayım.:)))

Buna katılmiyorsan bir sonraki yarışmada kapışalım mı?

Fazla şımartma beni sonradan hüsrana uğramayım.:)))

Buna katılmiyorsan bir sonraki yarışmada kapışalım mı?
:))hahah
Şımartmıyorum hayatım dışardan herkesin gözlemlediği şeyler söylediklerim. ❤
Ben biraz kategoriye göre ayaklaniyom ama seni mi kircam kategori ne olursa olsun sen varsan bende varım bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…