- 15 Ekim 2016
- 22.624
- 129.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kankişimEkmaağnenn ye ekmaağnen
Ellerine sağlık canım, şinitzeli ne güzel pişirmişsin benimki hiç böyle olmadıydı
Başarılar dilerim
Salata çok değişik geldi,şekerden ötürü
Bigün denicem
Bol şans
Aynen cnm son zamanlar daha kötü. Bu benim 2.ci gebelıgım 17 aylık bir oğlum var üstünden çok zaman geçmedi yani :))Daha yeni hamileymişsin.
Allah saglicakla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Hamileliğin son zamanları daha bir şiddetli geliyor o açlık hissi.
Bazı zamanlar engel olunamıyor. Benden söylemesi :))
Çok iyi düşünmüşsün ardarda hamile kalarak. Ikisi beraber büyür.Ben cesaret edememiştim o yüzden ikisi arasında 6,5 yaş var. :))Aynen cnm son zamanlar daha kötü. Bu benim 2.ci gebelıgım 17 aylık bir oğlum var üstünden çok zaman geçmedi yani :))
Canim aslında isteyerek olmadı ama şimdi alıştım bebisime :)) seninkiler arasında yaş farkı varmış seninki daha iyi bence. Rabbim onları bize bagislasin :))Çok iyi düşünmüşsün ardarda hamile kalarak. Ikisi beraber büyür.Ben cesaret edememiştim o yüzden ikisi arasında 6,5 yaş var. :))
Amin canım insallahCanim aslında isteyerek olmadı ama şimdi alıştım bebisime :)) seninkiler arasında yaş farkı varmış seninki daha iyi bence. Rabbim onları bize bagislasin :))
Teşekkur ederim.Immhh ağzım sulandı, ellerinize sağlık. Salataya pudra şekeri eklemesem, ballı hardal katsam aynı tadı yakalar mıyım? :)
Cok teşekkur ederimellerine sağlık başarılar :)
Cok sagol canim benim.Çok güzel görünüyor..
Ellerine sağlık canım..
Yarışmada başarılar
Çok teşekkur ederim tatlımEllerine sağlııık başarılar
Balım cok teşekür ederim ben de.Oyyyy ellerine sağlık koremmm, çok çok güzel görünüyor yarışmada başarılar diliyorummmmm
Teşekkür ederimHosgeldin canm yarismalarimiza ellerine saglik harika gozukuyor basarilar
Bende kendi memleketimden bir yemekle katılacaktım da sizin bu harika yemeklerinizi görünce vazgeçtim :)Balım cok teşekür ederim ben de.
Bir de ben şansımı deneyeyim dedim
Sen de katıl makringom lütfen.Bende kendi memleketimden bir yemekle katılacaktım da sizin bu harika yemeklerinizi görünce vazgeçtim :)
Senin yemeğin harika ötesi harika görünüyor koremmm