• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whtsap bildirim sorunu

Onfo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
179
-168
98
34
Mrb whtsap mesaj bildirimlerini, whtsapa giriş yapmadan göremiyorum, telefonum modeli Huwae, bildirimleri görebilmek için program var mı yada bildirimleri nasıl açabilirim? Yardımcı olursaniz sevinirim

Ayarlarda bildirimler var ordan yapiliyo

Mesajları watsaba giriş yapmadan giriş saati değişmeden mesaj tikleri yanmadan görebiliyor muyuz yani

Mrb whtsap mesaj bildirimlerini, whtsapa giriş yapmadan göremiyorum, telefonum modeli Huwae, bildirimleri görebilmek için program var mı yada bildirimleri nasıl açabilirim? Yardımcı olursaniz sevinirim

Yedekleme mi yapmışmıydınız daha önce uyarı var mı ekranda.

Benim bildirimler kısmı açık yine göremiyorum ben en son güncelleme yaptım ondan sonra oldu sende yaptın mı?

Sessize aldiysaniz konustugunuz sayfayı artık bildirim görünmüyor. 1,2 felan da yazmıyo direk icine girince görürsünüz..

Merhaba, hattınız T...k T...m mu? Eğer öyleyse güvenli internet özelliğini sms ile iptal etmeniz gerekiyor. Aynı sorunu yaşadım veri tasarrufu arka planda çalıştırma bildirim ayarları.. Hepsini ayarladığım halde olmuyordu. Ama bu dediğim şeyi yapınca düzeldi.

Bende de aynı sıkıntı var grup mesajlarından bildirim gelmiyor uygulamanın simgesine sayı bile düşmüyor iphone kullanıyorum uygulamada sıkıntı yok dediler güncellemeler geldikçe düzelirmiş kendiliğinden

Back
X