• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

domacica

Anti-Stupid
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
1.349
3.295
133
Selam herkese,

konunun yeri tam olarak burasi degil biliyorum ama whatsapp web ozellikle BDV'de cok konusuldugu icin buraya aciyorum.

Is yerinde yazmak kolay oluyor diye whatsapp web kullaniyorum, telefonuma bildirim geldigini fark ettim. Son guncellemelerden sonra whatsapp web acik oldugu zaman telefonun bildirimler kisminda bunun uyarisi gorunuyor, web kapanana kadar da gitmiyor. Bunu yapmalarinin nedeni de muhtemelen kisilerden gelen guvenlik sikayetleri.

Haberiniz olsun dedim :)
whatsapp.jpg

Selam herkese,

konunun yeri tam olarak burasi degil biliyorum ama whatsapp web ozellikle BDV'de cok konusuldugu icin buraya aciyorum.

Is yerinde yazmak kolay oluyor diye whatsapp web kullaniyorum, telefonuma bildirim geldigini fark ettim. Son guncellemelerden sonra whatsapp web acik oldugu zaman telefonun bildirimler kisminda bunun uyarisi gorunuyor, web kapanana kadar da gitmiyor. Bunu yapmalarinin nedeni de muhtemelen kisilerden gelen guvenlik sikayetleri.

Eki Görüntüle 1981217
bilgi icin cok tesekkurler

Yani,kocalarının whatsapplarını kurcalayan kadınlar için tehlike mi :KK70:
Adamın telefonuna bildirim mi gidiyor

Aynen yani burdaki hafiyeler dikkatli olsunlar :dondurma:

Bizim çakallar bir yolunu bulurlar bence, teknolojiydi şuydu buydu insan azminin elinden kurtulamaz bence :KK15:

Yani,kocalarının whatsapplarını kurcalayan kadınlar için tehlike mi
Adamın telefonuna bildirim mi gidiyor

telefonda bildirim bu sekilde acik kaliyor, saga sola kaydirsan da gitmiyor. Web sayfasi kapaninca otomatik olarak bildirim de kayboluyor. Kocalar artik nasil isyan ettiyse :KK70:

Whatsapp web falan hikaye. Kadınların hisleri en iyi program olarak seçilebilir. Zaten şüphe duyup bunu kuran bayanların neredeyse hepsinin hisleri gerçek çıkıyor. Bu yüzden en ufak şüphe bile varsa kocaya güle güle demek en iyisi.

Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu :110:

Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim :KK17:

Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu :110:

Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim :KK17:

Evet, bildirime tiklayinca hangi model bilgisayar ve sehir, ne zaman baglanilmis, kac cihazdan baglanilmis gorunuyor. Ayrica baglantiyi koparma secenegi de var.

Bir şey söylemeden geçemeyeceğim. Bir üye hevesle konu açıyor. Bir kaç üye de gelip sırf olumsuz yorum yapmak için kendini yırtıyor. Bi bitmediniz ya. Dışarıdan bir arkadaşları bunu dese "ay canım ciddi misin offf pufff" yaparlar. Burada herkes klavye üzerinden aslan kesiliyor.

Selam herkese,

Eki Görüntüle 1981217
Bu her telefonda böyle değil telefonun Android sürümüne falan da bağlı sanırım.şu anki telefonumda görünüyor ama diğer telefonumda görünmüyor mesela bu uyarı.

Back