• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsapp problemi

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.280
13.194
198
Sevgili arkadaşlar. Son günlerde whatsappımı her açtığımda güncelleme mesajı çıkıyordu ve ben de her seferinde iptale basıyordum. Su sefer iptale basacakken yanlışlıkla elim çarptı ve güncelleye bastım. Önüme çıkan ekranda bu uygulama yüklensin mi diye bir kutu çıktı, ben de yanlışlıkla bastığım için yine iptale bastım ve whatsapp uygulaması telefonumdan tamamen silindi. Nasıl geri getiririm? Önceki mesajlarım geri gelir mi? Bu sorunu bu bölümde açtım çünkü benim için dert, gerçekten önemli bir takım belgelerim vardı whatsappımda.

Tekrar yüklediğinizde son yedekleme tarihine kadar olay yazismar geliyor. Belgeler de gelir heralde.

Tekrar yüklediğinizde son yedekleme tarihine kadar olay yazismar geliyor. Belgeler de gelir heralde.
teşekkür ederim. İnşallah. Ben hiç yedekleme yaptığımı hatırlamıyorum yalnız, kendisi otomatik yedekleniyor mu?

teşekkür ederim. İnşallah. Ben hiç yedekleme yaptığımı hatırlamıyorum yalnız, kendisi otomatik yedekleniyor mu?
Yedekleme talimatı verdiyseniz evet gelir vermediyseniz gelmez.

Otomatik yedekleme talimatı verdiyseniz dün geceye kadar olan bütün mesajlarınız geri gelir, otomatik yedekleme kapalıysa gelmez.

Back
X