Whatsapp mesaj silme

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
Kızlar iyi sabahlar,

Biraz önce yanlış bir ekran görüntüsünü atmamam gereken birine attım. Mesaj görüldü ama sildim sonra hemen. Gönderdiğim kişi ne olduğunu anlayamadı ama aklıma takıldı acaba galerisine kaydolmuş mudur? Galerisine kaydolmuş olsa bile oradan silince galeriden de siliniyor mu? Ya da mesela oto kaydetmeyi kapatmış olsa da kendi kaydetse, whatsapptan sildiğimizde siliniyor mu? Teknolojiden anlayanlar içim içimi yiyor bi yardım eder misiniz...

Sildiğiniz anda sizden silinir ama karşı taraftan silinmez. Gönderdikten sonra müdahale edemezsiniz.

Hemen görmüşse kaydolma ihtimali var. Ama mesajı silme özelliği de bence silinen mesajları kaydetmez. En mantıklısı bu. Bir deneyeyim.
Ekleme: bu saatte uyanık kimse olmadığı için deneyemedim :)

Eger otomatik kaydetme özelligi acıksa evet büyük ihtimal,
Gönderdiginiz kişi bişey sormadı mı ?

Yok bu ne falan dedi, yanlış oldu dedim. Görüldü olduğu an sildim ya galeriye düşmemiş olsun inşallah.

Galeriye düşmese bile sonuçta whatsapp üzerinden gördü bu fotoyu. Görmemesi gereken birşey miydi

Gençler yeni özellik geldi galeriden de siliyor hızlı yaptıysa 7 dk içinde galeriden de silmistir

Galeriden de siliniyor, arkadaşım bana bir fotoğraf göndermiş, sonra silmişti. Albümden de silinmişti baktığımda. Çünkü WhatsApp'tan gönderilen fotoğraflar falan yine hafıza kartında WhatsApp'ın klasöründe kalıyor aslında. Sen silemeden o saniyeler içinde kopyalayıp başka yere daha koymadıysa silinmiştir ondan da. Ama silerken sadece kendinden ve her iki kişiden de silme seçenekleri var, sadece kendinden sildiysen geçmiş olsun.

Gördüyse silinmiyor fotograflar
Denendi :)
Herkesler de görünmüyor demiş vay anamm vay benım tel nıden boyle yapıyo ayarlarında mı sorun var

Yakın bir arkadaşınızla denesenize bunu. Atın, görsün, slin. Garanti sonuç alın.

Hayir silinmiyor konustugumuz kisilerle sohbetimizi siliyoruz ama fotograflar galeride kaliyor

Yiğenim sevgilisiyle olan fotosunu arkadaş gurubuna atacakken bana atmış,sonra silmiş..
3-4 gün sonra fotoğrafı galeride görünce aaa kaydetmiş ben silinmiştir sandım diyo
Yani ben mesajı bile görmeden kaydolmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…