• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp mesaj silme

karşı taraf gördüyse sadece kendinden silmişsindir, mesajı karşı taraf görmeden silersen mesaj silindi yazıyo. ama bildirim olarak görünüyor ve galeriye kaydetmesi açık ise otomatik indirme de var ise kaydolmuştur çoktan.

görmeseydi hemen silebilirdiniz ama gördükten sonra silemezsiniz

Görüldüyse silinmez.ki zaten goren gormus galaride kalsa nolacak ki

Resim kişinin telinde şuan
Ona yanlışlıkla gönderdim kusura bakmayın deseniz yeterli
Ben hemen silerim mesaj resim falan
Belki oda silmistir bile

Kızlar iyi sabahlar,

Biraz önce yanlış bir ekran görüntüsünü atmamam gereken birine attım. Mesaj görüldü ama sildim sonra hemen. Gönderdiğim kişi ne olduğunu anlayamadı ama aklıma takıldı acaba galerisine kaydolmuş mudur? Galerisine kaydolmuş olsa bile oradan silince galeriden de siliniyor mu? Ya da mesela oto kaydetmeyi kapatmış olsa da kendi kaydetse, whatsapptan sildiğimizde siliniyor mu? Teknolojiden anlayanlar içim içimi yiyor bi yardım eder misiniz...
silinyor eşim ile denemiştik tecrübem ile sabit

Mesajı karşı taraf gördüyse silsen bile karşı taraftan silinmez. Eğer ayarlarında otomatik indirme açıksa galerisine kaydedilmiştir.

Banada bir arkadaşım yanlış foto atıp whatsapptan ikimizdende silmişti ama galerimde kalmıştı fotolar

Kızlar iyi sabahlar,

Biraz önce yanlış bir ekran görüntüsünü atmamam gereken birine attım. Mesaj görüldü ama sildim sonra hemen. Gönderdiğim kişi ne olduğunu anlayamadı ama aklıma takıldı acaba galerisine kaydolmuş mudur? Galerisine kaydolmuş olsa bile oradan silince galeriden de siliniyor mu? Ya da mesela oto kaydetmeyi kapatmış olsa da kendi kaydetse, whatsapptan sildiğimizde siliniyor mu? Teknolojiden anlayanlar içim içimi yiyor bi yardım eder misiniz...
Herkesten sil yaptıysan ailinmiştr

Back
X