- 14 Kasım 2009
- 477
- 182
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
Whatsapp işletme hesabı ile ilgili bilgisi olan var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba burdan sorduğum soruya cevap veriyormusunuzSoru nedir?
Ben kullanıyorum aman basit şekilde.
Bildiğim bir şeyde destek olurum.
Evet veriyoruz herkes okuyorMerhaba burdan sorduğum soruya cevap veriyormusunuz
Başkasının konusundasınız, buradan sormayın. İsterseniz durum güncellemeleri olan yerde (üstte şimşek işareti var ona tıklayın) paylaşabilirsiniz, konu açmak isterseniz uygun başlıkta konu açabilirsiniz.Merhaba burdan sorduğum soruya cevap veriyormusunuz
Onun için ya yeni konu açın ya da kendi duvarınızda sorun.Hamilelik ile ilgili
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum buraya konu açın yardımcı olurlarHamilelik ile ilgili
Tamam teşekkür ederimBaşkasının konusundasınız, buradan sormayın. İsterseniz durum güncellemeleri olan yerde (üstte şimşek işareti var ona tıklayın) isterseniz uygun başlıkta konu açabilirsiniz.
Tmmm teşekürlerGebelik / Hamilelik / Kadın Doğum buraya konu açın yardımcı olurlar
Derdiniz nedir onu yazsaydınızWhatsapp işletme hesabı ile ilgili bilgisi olan var mı.
biz 4 yildir birlikte yasiyoruz, en basta benim esim de ailesinin evinde hicbir sey yapmamisti ben de yapmamistim. herkes nasil ogrendiyse o sekilde ogrendik. viledanin icine koyulacak deterjani bile internetten arastirdik veya markette bi teyzeye sorduk mesela.
bizde evin islerini genelde esim yapiyordu evlendik yine ayni devam edecek buyuk ihtimalle. kendisi yapmak istiyor cunku yani ben yoruluyorum o yuzden de onu alistirma gibi bir durumum olmadi. siz de esinize neden is yapmalisin diye anlatmak yerine bu islerin hepsinin ikinizin de gorevi oldugunu acik ve net soyleyin. o yapmazsa yapilmayacagini bilirse bahane bulamaz bence.
Normal whatsapp dan farkı nedir.Daha mi güvenilir bir uygulama.Neden kişiler bunu kullanmayı tercih ediyorlarDerdiniz nedir onu yazsaydınız
Normal whatsapp dan farkı nedir.Daha mi güvenilir bir uygulama.Neden kişiler bunu kullanmayı tercih ediyorlar