• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp İsletme Hesabi

Merhaba burdan sorduğum soruya cevap veriyormusunuz
Başkasının konusundasınız, buradan sormayın. İsterseniz durum güncellemeleri olan yerde (üstte şimşek işareti var ona tıklayın) paylaşabilirsiniz, konu açmak isterseniz uygun başlıkta konu açabilirsiniz.

biz 4 yildir birlikte yasiyoruz, en basta benim esim de ailesinin evinde hicbir sey yapmamisti ben de yapmamistim. herkes nasil ogrendiyse o sekilde ogrendik. viledanin icine koyulacak deterjani bile internetten arastirdik veya markette bi teyzeye sorduk mesela.

bizde evin islerini genelde esim yapiyordu evlendik yine ayni devam edecek buyuk ihtimalle. kendisi yapmak istiyor cunku yani ben yoruluyorum o yuzden de onu alistirma gibi bir durumum olmadi. siz de esinize neden is yapmalisin diye anlatmak yerine bu islerin hepsinin ikinizin de gorevi oldugunu acik ve net soyleyin. o yapmazsa yapilmayacagini bilirse bahane bulamaz bence.

Derdiniz nedir onu yazsaydınız
Normal whatsapp dan farkı nedir.Daha mi güvenilir bir uygulama.Neden kişiler bunu kullanmayı tercih ediyorlar

Normal whatsapp dan farkı nedir.Daha mi güvenilir bir uygulama.Neden kişiler bunu kullanmayı tercih ediyorlar

WhatsApp işletme hesabı, WhatsApp Business isimli uygulama üzerinden oluşturulmuş kullanıcı kayıtlarına verilmiş özel isimdir.

Bu uygulama; yine WhatsApp tarafından, genel olarak küçük ölçekli işletmelerin müşteri ile mesajlaşmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.

Back