Ya gerçekten çok tatlısınız sağolun azcik rahatladım gülerken benim de takıldığını nokta o zaten kapalı olmasam ya da kapalı bı foton gitse bu kadar sorun etmicem de neyse olan oldu hakket yapacak bişey de kalmadiİnanın bu daha kötü ,gece boyu yeşil ekrana bakıp bakıp kimse birsey yazacak mi diye bekledim, nöbet tuttum..sessizce ayrıl der gibilerdi
amaaaaan boşver. gruplar hep birbirine giriyor. benim işyeri grubuma kac kere millet sevgilisine kocasına yazacağı mesaji gruba attı :)))
Neyse ki toparlamissiniz bariahha böyle bir anınız var mı demişsiniz ya, bugün yaşadığım bir anım var hem de.
bir milletvekiline kalp yolladım!!!!
gazeteciyim, bir haberden dolayı whatsapptan mesaj attı bana; ardından da aradı.
aramasına cevap veremedim toplantıdaydım.
mesajına döndüm hemen, "x bey şu anda kısa bir toplantıdayım, çıkınca hemen arayacağım" diye.
"aramanıza gerek yok princess hanım şu şu şu şu şu konuları söylemek istemiştim. selamlar" yazmış. konuları da detaylı belirtmiş.
selamlar yazdım.
el sallayan smiley atacağım yerde sarı kalp atmışım.
beş dakika sonra falan gördüm ekranda sarı sarı parlayan kalbi. aradım. ya kusura bakmayın. ben yanlış atmışım, telefondan anlamıyorum falan dedim. rica ederim anladım hatlar karışmış dedi:) tekrar selamlar falan dedi kahkaha atacaktım o anda, selamlar demeyin bana artık ya.
var yani hepimizde saçma saçma hikayeler:)))
iki güne kimse hatırlamaz rahat olun:)
caps atayım ispat olsun :))Neyse ki toparlamissiniz bari
İşte ben hep bu yüzden açık foto yollamam kimseye. Malum sanal alem. Telim de bile bulundurmam. Sizede bunu tavsye edeblrm anca. Artık olan olmuş üzmeyin kendiniziOf ya şu whatsapp grupları.. yanlışlıkla çocuğumun kucağımda olduğu ev hali verdiğim poz iş yerinde kullandığımız resmi grubumuza gitti kapaliyim normalde ve saç baş açık siritik bı foto. Ve ben o panikle herkesten sil butonuna basacakken benden sil e bastım ve hepten gitti foto. Sinir oldum sinir bir sürü erkek var millete ne benim çocuğumla fotomdan dimi ama. Velhasıl gece gece kendime sinir oldum. Var m sizin de böyle hatalarıniz hadi beni rahatlatın biraz
Bende öyle bir karar aldım zaten cekinmicem bundan sonra açık fotoİşte ben hep bu yüzden açık foto yollamam kimseye. Malum sanal alem. Telim de bile bulundurmam. Sizede bunu tavsye edeblrm anca. Artık olan olmuş üzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?