Whatsapp durumu

Başkaları için yaşayacak kadar basit değilim yazıyor sonunda da gözlüklü adam

Karanlık, aydınlığa kavuşur elbet sonunda da şükretme ifadesi

ya emin degilim ama aslinda söyle bir durum var;
bizzat basima geldi;
line'da (smartphone application) biri benim listemde belirdi, artik nasil eklemisse bu kisi beni... ben eklemedim çünkü.... line'da ona sordum kimsiniz diye cevap gelmedi,
bir kaç gün sonra yine o kisiyi whats'app da da gördüm, kizin (kiz diyorum çünkü esra diye yaziyordu) ismi benim whats'app da çikiyor ama kesinlikle telefon rehberimde kayitli degil...!!! sen kimsin diye sordum... BIK BIK BIK birseyler saçmaladi... bende bilmiyorum bende sizi tanimiyorum dedi ama besbelli benim numaram onun telefonunda kayitliydi.... onunki bende kesinlikle yoktu, üstelik türk hatti... (ben yurtdisinda yasiyorum)

yani diyecegim o ki, sizde kayitli olup da karsi tarafta numaraniz yoksa, belki favori (iphone) kisminda bir sekilde isminizi görüyordur... çünkü benim basima gelenin baska bir açiklamasi yok...

Fafıl fafıl fafıl yazıyor ben de. Uzun zaman waffle iştemiştim bir arkadaşım ısmarladığında pek sevinmiştim o zaman yazmıştım. Genelde çok mutlu olduğumda değiştiririm pek laf sokmam.

Benimkinde biberon falan var bebekle ilgili şeyler yani :)

bende de aşkların en güzelisin meleğim yazarr

''tu crois que ce coeur t’oublieras'' bu kalp seni unutur mu ? yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…