Kızlar büyük dert değil ama whatsapp durumlarınız da ne yazıyor merak etim:)bide genellikle hep birileri ,birilerine laf sokuşturuyormuş geliyor sizin de öyle mi ?? Not:eğer bunca derdin arasında bu da dert mi derseniz mazur görün :)
valla ben kmseye laf sokmuyorum sokcak kmse göremediğim için belki de... ama arkadaşlarmda görüyorum cidden ordan birilerine dalaşma, bi laf sokma hali var evet. Ben genelde foto olarak hep aşkmla benm fotomu koyuyorum durumum da emojilerden oluşuyo kalp bilmemne eğlenceli şeyler koyuyorum tatlı gözüksün diye :)) bazen de aşkla ilgili güzel sözler bulursam onu yazıyorum...
bi ara espirisine ''durumumuz yok bizim '' yazdım baktım tum herkes benden kopyaladı whatsapp listem aynı söz doldu sinir oldum şimdi huzur yazıo sadece
Kızlar çok güzel,tatlı,romantik şeyler yazıyormuş durumlarınızda :) bu arada benim kinde "özgürlül;masmavi gökyüzünde,uçan Martı'nın kanadında,bir şairin kaleminde.."yazıyor sağolsun cevaplarınız için :)
Evet benim arkadaşlarımdan da durumdan laf sokan hatırı sayılır derecede var Ben de genelde sevdiğim şarkı sözlerini yazmayı severim durumuma. Mesela şimdi "Saklar mı yüreğin yüreğimi içinin her yerinde" var