- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Çok memnun olurum vallahiBenim esim kesin biliyodur bi ara beni baya takip ediyodu dur bi sorem
Niye kiii?Benim esim kesin biliyodur bi ara beni baya takip ediyodu dur bi sorem
Evet önceden bildirim gelmiyordu o işimie yaramiyor maalesefwhatsapp webden nasıl takip ediyorsunuz ki hem QR kodu okutmak lazım hem de bildirim gidiyor telefona
Ihtiyacım olduğu içinneden buna gerek duyuyorsunuz ?
Evliyim telefon uyurken alirimda tam olarak ismini neydi programın birde karşi telefone bişeyker yükleyince görunmicekmi o teldeYoutubeda vardı sanırım bunla ılgılı bı progtam telefonu takıp etme programı yazın trıcktrack vs bıyle bıseymıydı neydı ama onun ıcınde yannzdakının teleofnunuu alıp bıseyler yukluyosun falan telefon bı 5 dk sızde durması gerek.guzel bı programdı. Bu arafa evlı mısınız evlıysenız anlarımda sevgılı kısısını takığ edeceksenız cok sacma bı fıkır sevgılı sonucta naparsa yapsın varsa bı kusuru yol verırsın olur. Belkı cocugunz ıcın dusunyorsunz bılemedm tabı
Yok onda gorunmuyor youtubede var baskasının telefonuna bakmak %100 calısıyor dıye bı baslık. Ben denemedim ama vıdeoda gayet ıse yaradıgnı gosterıyor track vıev mıs prpgramn adıEvliyim telefon uyurken alirimda tam olarak ismini neydi programın birde karşi telefone bişeyker yükleyince görunmicekmi o telde
Evet bende baktım ama yorumlarda yazıyor birisi yazmiş farkederse karşı taraf da diger teli görebiliyormus aynı şekildeYok onda gorunmuyor youtubede var baskasının telefonuna bakmak %100 calısıyor dıye bı baslık. Ben denemedim ama vıdeoda gayet ıse yaradıgnı gosterıyor track vıev mıs prpgramn adı
whatsapp webden nasıl takip ediyorsunuz ki hem QR kodu okutmak lazım hem de bildirim gidiyor telefona
ikimizde android kullanıyoruz kanıt yok maalesef inkar ediyorHer ikiniz de iphone kullanıyorsanız “arkadaş bul” eklentisine bir bakın. Nerde olduğunu şıp diye görüyorsunuz
whatsapp web şuan aktif diye bildirim gidiyor çıkış yapana kadar da kalıyor o bildirim ekrandaTam olarak ne bildirimi gidiyor telefona?
whatsapp web şuan aktif diye bildirim gidiyor çıkış yapana kadar da kalıyor o bildirim ekranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?