- Konu Sahibi nartanesi786
-
merhaba hanimlar.sonunda bende merakima yeniliyorum.baskasinin whatsup yada face herhangibir konusma gecmisini nasil elde edebilirim? burada bi konu okumustum bulamadim. bilgisayardan bi program var diye bahsediliyordu.yada hotmaille bulunabiliyordu. hotmail sifresini biliyorum sadece.simdiden tesekkur ediyorum..
Sadecw whatsapp sandim, facebook sifresini bulursan butun domumu alabilirsin
silinenlere telefondan nasi bakiliyo baktigimiz anlasilir mi peki?
Bence üzüleceksin gibime geliyor..
Bu kadar araştırma içine girdiysen bişi war demek ki hissettiğin..
Bırak okuyunca daha büyük yıkım olucak senin için..
İnceldiği yerden kendi kendine kopsun uğraşma bence !!
Whatsapp hergun sabah saat 4te yedekleme yapiyor. Kisi diyelim sabah 8de butun konusmalari sildi ama whatsapp 4te yedekleme yaptigi icin o verilee whatsapp bunyesinde kayitta oluyor buna ulasmak icin. Whatsappi programlaedan kaldiracaksin ya da uygulama ayarlarindan verileri temizle diyeceksin. Tekrar programa girdiginde konusma yedegi bulundu geri yuklenain mi diye soracak evet diyeceksin. Ama kisi duzenli siliyorsa sadece o gun saat 4e kadar olan kayda ulasabilirsin. Facebookta cok eski sohbetlere kadar ulasabilirsin ama denedim oluyor
zerre kadar uzulmem canim .. kendime baska bir yol cizerim.emek vermesem ugrasmazdim.bi yandanda merakim beni rahat birakmiyor yaa.normalde telefonu elimde oldugu zamanlar nasi bi guvense bakmazdim bile baskasinin ozeline saygim vardir fakat son davranislarindan sonra kalmadi
zerre kadar uzulmem canim .. kendime baska bir yol cizerim.emek vermesem ugrasmazdim.bi yandanda merakim beni rahat birakmiyor yaa.normalde telefonu elimde oldugu zamanlar nasi bi guvense bakmazdim bile baskasinin ozeline saygim vardir fakat son davranislarindan sonra kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?