• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whats upp sohbet dokumu

nartanesi786

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
29
0
16
İstanbul
merhaba hanimlar.sonunda bende merakima yeniliyorum.baskasinin whatsup yada face herhangibir konusma gecmisini nasil elde edebilirim? burada bi konu okumustum bulamadim. bilgisayardan bi program var diye bahsediliyordu.yada hotmaille bulunabiliyordu. hotmail sifresini biliyorum sadece.simdiden tesekkur ediyorum..

merhaba hanimlar.sonunda bende merakima yeniliyorum.baskasinin whatsup yada face herhangibir konusma gecmisini nasil elde edebilirim? burada bi konu okumustum bulamadim. bilgisayardan bi program var diye bahsediliyordu.yada hotmaille bulunabiliyordu. hotmail sifresini biliyorum sadece.simdiden tesekkur ediyorum..

Sadecw whatsapp sandim, facebook sifresini bulursan butun domumu alabilirsin

Bence üzüleceksin gibime geliyor..
Bu kadar araştırma içine girdiysen bişi war demek ki hissettiğin..
Bırak okuyunca daha büyük yıkım olucak senin için..
İnceldiği yerden kendi kendine kopsun uğraşma bence !!

silinenlere telefondan nasi bakiliyo baktigimiz anlasilir mi peki?

Whatsapp hergun sabah saat 4te yedekleme yapiyor. Kisi diyelim sabah 8de butun konusmalari sildi ama whatsapp 4te yedekleme yaptigi icin o verilee whatsapp bunyesinde kayitta oluyor buna ulasmak icin. Whatsappi programlaedan kaldiracaksin ya da uygulama ayarlarindan verileri temizle diyeceksin. Tekrar programa girdiginde konusma yedegi bulundu geri yuklenain mi diye soracak evet diyeceksin. Ama kisi duzenli siliyorsa sadece o gun saat 4e kadar olan kayda ulasabilirsin. Facebookta cok eski sohbetlere kadar ulasabilirsin ama denedim oluyor

Bence üzüleceksin gibime geliyor..
Bu kadar araştırma içine girdiysen bişi war demek ki hissettiğin..
Bırak okuyunca daha büyük yıkım olucak senin için..
İnceldiği yerden kendi kendine kopsun uğraşma bence !!

zerre kadar uzulmem canim .. kendime baska bir yol cizerim.emek vermesem ugrasmazdim.bi yandanda merakim beni rahat birakmiyor yaa.normalde telefonu elimde oldugu zamanlar nasi bi guvense bakmazdim bile baskasinin ozeline saygim vardir fakat son davranislarindan sonra kalmadi

Whatsapp hergun sabah saat 4te yedekleme yapiyor. Kisi diyelim sabah 8de butun konusmalari sildi ama whatsapp 4te yedekleme yaptigi icin o verilee whatsapp bunyesinde kayitta oluyor buna ulasmak icin. Whatsappi programlaedan kaldiracaksin ya da uygulama ayarlarindan verileri temizle diyeceksin. Tekrar programa girdiginde konusma yedegi bulundu geri yuklenain mi diye soracak evet diyeceksin. Ama kisi duzenli siliyorsa sadece o gun saat 4e kadar olan kayda ulasabilirsin. Facebookta cok eski sohbetlere kadar ulasabilirsin ama denedim oluyor

ay cok tesekkur ederim deniycem:) face nasil yapiliyo? belki sifresini ogrenirim

zerre kadar uzulmem canim .. kendime baska bir yol cizerim.emek vermesem ugrasmazdim.bi yandanda merakim beni rahat birakmiyor yaa.normalde telefonu elimde oldugu zamanlar nasi bi guvense bakmazdim bile baskasinin ozeline saygim vardir fakat son davranislarindan sonra kalmadi

yani eğer elinde facebookta kayıtlı maili varsa oraya yeni sifre talebi gönderip sifreyi değiştrmen gerekiyor ki bunun sonucunda senin yaptığını tahmin edebilr eğer mailini bildiğini biliyorsa, bütün işlem bittikten sonra mail şifresini de değiştirip hacklendi izlenimi verebilrsin ama bu biraz gaddarca olur sonunda itiraf etmeyi göze alıyorsan yap. hazır facebookuna girmişken telefon bildirimlerine de kendi numaranı yaz da gelen mesaj bildirimleri senin telefonuna düşsün:) yalnız cok temiz calısman lazım hiç mail bırakma posta hesabında ben maili silmeyi unutunc yakalanmıstım.

facebook şifresini alıp facebook hesabına giriş yaptıktan sonrası cok kolay, verilerin kopyasını indir diye bir secenek var ben kendi hesabımda denedim sildiğim btün mesajlar çıktı oradan

Peki ne dikkatini çektide böyle bi araştırma içerisine girdin?
Ne davranışları oldu sana karşı _?

malesef yardımcı olamıycam ama sizde bence yapmayın.heran herşey görebilirsiniz ve üzülürsünüz.
oldum olası başkalarının telefonlarına falan bakmak.kendim hakkımda kötü söz görürsem depresyona girerim diye bakmıyorum.kendi karakterimi biliyorum sonuçta.:26::14:

Allahım yaaa en olmak ıstemedıgım durum..ve bır cok kez ıcerısınde oldugum durum... merak suphe kotu bırsey ..bılmek bazen ınsanı daha cok yıkıyor ama bılmemek daha kotu bence...acabalar .. cevapsız sorular ınsanı daha cok yıkıyor.... :( Bu sekılde karnımızı agrıtanları, ve biz kızları bu pskolojıye sokanları Allaha havale edıyorum....

Back