Valla herkes diktirmek kandırmak ahlak dışı diyor da biraz Türkiye'ye dönelim derim. Bunu bu ülkede soyleyemezsiniz arkadaşlar. Başka bir ülkenin bize ütopik kaçacak goruşlerini dile getirmekle çağdaş falan olmuyoruz, aksine uçuk oluyoruz. Yapana değil de yaptıran bakmak lazim. Bana kalırsa bu meselenin namusla eş değer olarak görülüp, yokluğunun düğün ertesi baba evine gönderilmek ve hatta kimi zaman cinayete sebebiyet verdiğini hesaba katılırsa bana çok da ahlaksızca gelmiyor. Sadece köprüden önce son çıkış son çare yanı. Yanı kimse vampir gibi kan diye tutturmasa kadının da gidip doktor masasına yatıp orasini diktirmek isteyeceğini sanmıyorum. Madem duzen bu yapan yapsın, kurtarsın kendini. Şimdi hiç durustlukten bahsetmeyin bana, anlatin bugün, tamam der, ki diyen de azdır. Bircogu hazır bulduk bir de biz deneyelim kafasıyla yaklaşır. Neyse tamam diyen de elbet yüzüne vurur bir çıkmaz anlaşmazlık durumunda. Erkek bakire olmasa da kadın olmalı gözüyle bakıldığı sürece bu tıbbi işlem yapılmaya devam edilecek işte. Bunu tartışmak bile saçma. Bunu tartisacaginiza zihniyetizi değiştirin derim o sözlük yazarlarına da.
Gelecek nesiller neden zarsiz dogmaya baslayacak?Bakire kız isteyen erkek bakir olacak, değilse laga luga yapmayacak, Allahtan gelecek nesiller zarsız doğmaya başlayacak
Gelecek nesiller neden zarsiz dogmaya baslayacak?
Kullanilmayan korelir mantiginin disinda o sekil evrilmeye dair sonuclanan bazi gelismeler mi var acaba diye umutlanmistim(artik hödö hayvanlarinda gorulmuyor gibi).Çünkü artık işlevi yok, hayat daha da kolaylaşacak ve temelli işlevsiz olacak, çoook eskiden kadınların toplayıcı olduğu zamanlarda çer çöp pislikten korunmak için daha doğrusu özünde iç organları korumak için vücuttaki bu açıklık zarla kaplıydı, e yüzyıllar içinde evrimsel süreç aktı gitti artık doğanın içinde değiliz hijyenik şartlarda yaşıyoruz, kullanılmayan şeyler yok olur evrimde, tıp kı 20lik dişlerin kaybolduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?