Saç Rengi ve Saç Boyama Wella KoLestoN Renk Kataloğu.

koleston açık külü kumral nasıl kızlar ,lütfen cvp verin.

ay canım kesinlikle kullanma derim çok aferdesin b.....k rengi desem yeridir ben daha 2 hafta önce boyadım ve aktıkça iğrenç bi renk oldu şimdi tekrar üstüne kumral yapıcam inş kapanır o renk berbat bi renk ya turumcumsu bakırımsı koleston kullanma en azından

öylemi diyorsun cnm o zaman hiç bulaşmıyım.benim kendi saçımda kumral ama uçlarda sarı röflem var.ne renk sarı yaparsam olur acaba.ben sarı istiyorum.:84::84:

kızlar bende saçlarımı açık sarı veya altın sarısına boyamak istiyorum.suanda saçlarım koyu kahverengi yaklasık bir yıldır falan boyamadım.ben şimdi bu boyalarla direk boyasam aynı rengi elde edemem sanırım.önce renk açıcı ile acıp daha sonra mı bu renklere boyamam gerek.

kolestonu ilk defa kullanıcam arkadaşlar palettenin bütün renklerini biliyorum ama kolestonda bulduğum renk harıka diye düşünürken yukarda bir arkadaşımız çok kötü ve çiğ bir renk yazmış. Bronz sarı için. Başka kullanan var mı ben bal renginin üzerine yapıcam bronz sarıyı lütfennnn yardımm plase

Çok çiğ olmuştu derken sen röflenin üzerinemi yaptın? Birde nasıl bir çiğlik çok sarımı oldu? Bende bu rengi çok beğendim ama ben bal rengi gb saclarım hemen hemen onun üzerine yapıcam ne dersin?

Çok çiğ olmuştu derken sen röflenin üzerinemi yaptın? Birde nasıl bir çiğlik çok sarımı oldu? Bende bu rengi çok beğendim ama ben bal rengi gb saclarım hemen hemen onun üzerine yapıcam ne dersin?

cnm ben bu renge aşık olup boyamıştım ama tam bir hüsran olmuştu bende turnculuk yapıyor tavsiye etmem.bal rengi saçların üstüne yapan varsa onlar yorum yapsın birde....

ya arkadaşlar ben hep kuaförde boyattım saçlarım kestane rengiydi doğal hali aralara bal köpüğü attırdım sonra tamamen kestaneye boyattım ardından koyu bakır kahveye boyattım(güneşte kınalı gibi duruyor)
kızıla boyatmayı düşünüyordumi habire boyatmak gerekiyormuş pek deneyimli değilim bu konularda ..
kızıl büyü nasıl bir renk çok akıyormu ve bu koyu bakır kahvenin üstüne attırsam nasıl olur sizce yardım ederseniz çok sevinirim :18:

Canım bütün kızıllar akar ben 1 yıl boyunca kızıl kullanmıştım eskiden her ay boyuyordum yinede 20 gün sonra renk matlaşıyordu. Kızıl sarı gb kullanımı bakımı zor bir renk.daha yumusak tonlar kullan bence. mümkünse içinde kahve olsun direk kızıl yaparsan o kızıl akınca alttan yine saçındaki o turunculuk dedığin renk çıkacak. Mesela palettenin bronz kahvesi benim favorilerim arasındadır.

çok teşekkürler canım artık yazın uğraşıcam kızılla taktım kafaya

koleston gizemli kahvenin kutusu öle değil artık tarihten kalma gibi insanın alacağı varsada tercih etmez o rengi. yeni ambalajındaki rengi çok güzel duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…