kaç günlüğüne şeddiriyomuş kaç günlüğüneeeeeeeeeedombik tatilemi şeyettirvericeklaf aramızda kaç günlüğüne gidiyomuş
O kafandan büyük totonu kaldırda silçabık bitir gelenler vaaaa
süpürdüm ya ben bi silecen ona bile çemkiriyorsun bırak bırak ben silerim
O kafandan büyük totonu kaldırda sil
sevmiyorum ben haşemayı.haşemayı seksi tut
eşimin eğitimi varmış orda. Bizde dedik bizi özlersin tek gitmedombik tatilemi şeyettirvericeklaf aramızda kaç günlüğüne gidiyomuş
koca göbekli kaçtı yineeeee
gidiyom ben az işim var
kapatmayın ha tükkanı gelcem
Başlığı merak ettiydim, bir bakayım dedim ama o da ne, sobelenmişim :)
3. gazete manşet olupda gelme aramızadasevmiyorum ben haşemayı.hem betülü çimdirip çıkaracağım iki dk bikinimi giyiveririm
eşimin eğitimi varmış orda. Bizde dedik bizi özlersin tek gitmeoda dedi sizsiz nasıl giderim zaten. bizde dedik bizsiz gitme zaten zorunlu morunlu amaaaan gidecez işte el mecbur
Ruhum fakir lan
git git kuzum iyi gelir benimde çok ihtiyacım varda anca ramazandan sonra belkisevmiyorum ben haşemayı.hem betülü çimdirip çıkaracağım iki dk bikinimi giyiveririm
eşimin eğitimi varmış orda. Bizde dedik bizi özlersin tek gitmeoda dedi sizsiz nasıl giderim zaten. bizde dedik bizsiz gitme zaten zorunlu morunlu amaaaan gidecez işte el mecbur
Ruhum fakir lan
hoşgeldinBaşlığı merak ettiydim, bir bakayım dedim ama o da ne, sobelenmişim :)
Hoşbulduk.hoşgeldin
FallenAngel annem nerelerdesin..bi göründün kaçtın.yatmayamı gittin naptın..ev misafir dolu
parkbyull fallen işten kaytarıyo gibime geldi
benim sayemde kazandın o sütlacı benle yiyecektin sütlaç Ç ilekoca göbekli kaçtı yineeeee
silmiyom laaaan hiç biyeriii
hıkk tüüüüüüü
gidim kendime kaffffe kaynattırık durammm
homili gırtlak yeee zatenbenim sayemde kazandın o sütlacı benle yiyecektin sütlaç Ç ile
kızım doğum izninden bir döndüm birde ne görem idari birime alınmışım gelsin mallar gitsin satın almalar kamuda ne kadar sıkıcıdır anlıyorsun hemii anlıyorsun anlıyorsun hemiiiiiiFallenAngel annem nerelerdesin..bi göründün kaçtın.yatmayamı gittin naptın..ev misafir dolu
parkbyull fallen işten kaytarıyo gibime geldi
ben onu fallene dediydim devrik cümlemi kurdum naptımkızım doğum izninden bir döndüm birde ne görem idari birime alınmışım gelsin mallar gitsin satın almalar kamuda ne kadar sıkıcıdır anlıyorsun hemii anlıyorsun anlıyorsun hemiiiiii
işte şimdide bende vaaa o yetkilerben onu fallene dediydim devrik cümlemi kurdum naptımayy bilmemmi bende bi dönem satın almanın benzer bi koluna baktım.neyseki almışlar o işi benden.izne çıkmadan yerime biri gelmişti ona öğretmiştim.imza yetkim neyim hiç bişeyim kalmamış yatıyom öğleye kadar