- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laynnnnnnnnnnnnnnn
ben süpürdüm biri viledayı alsın bi koşu çekirdek alam gelem ben çayın yanına..wuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tozları alıp camları açalım
la diyet yapıyom ben 5. takım canıma okurben süpürdüm biri viledayı alsın bi koşu çekirdek alam gelem ben çayın yanına..
anammmmmm bende diyetteydim ya.kaptan görse furur benila diyet yapıyom ben 5. takım canıma okur
ben söylerim ki kark zaten 4. takımda sen 9 ben 5 hepsi kayıt altındaanammmmmm bende diyetteydim ya.kaptan görse furur beni
çay koy öyle sil....kaldırın bakim ayakları. domestoslu su yaptım sileyim ortalıgı beaaa
hah şöyle dip köşe dip köşe maşşallahkaldırın bakim ayakları. domestoslu su yaptım sileyim ortalıgı beaaa
ben söylerim ki kark zaten 4. takımda sen 9 ben 5 hepsi kayıt altında
yeşil caaaaa içelim hadinnnnçay koy öyle sil....
laynnn hepimiz bi takıma geçeydik ya...atalarım gibi dağılmışız dört bi yana.6. takım candırben söylerim ki kark zaten 4. takımda sen 9 ben 5 hepsi kayıt altında
ateş olsa hık tü yapardım (tugba özay gibi)hah şöyle dip köşe dip köşe maşşallah