- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
o senden benden beter halde baksanaciddimisin odamı bizden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o senden benden beter halde baksanaciddimisin odamı bizden :)
heeeee bir deneyim baakyım nasıl olcekkk :)3 numero güzel sanada yakışır gözlerin çakmak çakmak nasılsa maşallah tüh
tam okuyamadımo senden benden beter halde baksana
altta kaynana üstte elti neresinde olduğunu bilmiyom ama kesme sesini duyduğuna göre dibinde bir yerde de durmadan iş yaptıran anası var bebeleri var gıcık bi herifi var varda var..ah panpam ahtam okuyamadım
kaynanamı sorun ?
aman benım derdim kaygana olsa keşke heheheh :)
Ya oyle yazmissin ki ben bana uzuldum, burdan cikarir fallen ne durumda oldugumualtta kaynana üstte elti neresinde olduğunu bilmiyom ama kesme sesini duyduğuna göre dibinde bir yerde de durmadan iş yaptıran anası var bebeleri var gıcık bi herifi var varda var..ah panpam ah
bak kendi yazdığıma ben bile dertlendim ne acıtasyon yapmışım mübarek kolay gelsin panpaYa oyle yazmissin ki ben bana uzuldum, burdan cikarir fallen ne durumda oldugumu
Kafa mustafa topaloglu ile uzayda geziniyo benim
Opuyorum kizlar
parkyyy bizler hayatı anamız babamız bebemiz beliğimizaltta kaynana üstte elti neresinde olduğunu bilmiyom ama kesme sesini duyduğuna göre dibinde bir yerde de durmadan iş yaptıran anası var bebeleri var gıcık bi herifi var varda var..ah panpam ah
o vakit hazırlanın deplasmanda rusyaya maç izlemeye gidiyoz ,bizimde canımız varparkyyy bizler hayatı anamız babamız bebemiz beliğimiz
kocamız zartımız zurtumuz için yaşamaya devam ettikçe
bu böyle gider.
çok fazla ödün verdimi böyle oluo işde.
hahahahahahaho vakit hazırlanın deplasmanda rusyaya maç izlemeye gidiyoz ,bizimde canımız var
senin ekstrana maaş bağlayacam daşım...sanki şeker-kalp hastası gibi muamele ediyon kendine..ekstrası olana narkoz verilmiyomuymuş,hey allahım yahahahahahahah
parkimmmm dişim çok kötü durumda ameliyatla alınması lazım
myomlar ne durumda hiç bilmiyorum alınması gerekebilir.
estradan dolayı narkoz alabilirmiyim bilmiyıorum
bu ara endişeliyim cok
canım benım korkmuyorum diştensenin ekstrana maaş bağlayacam daşım...sanki şeker-kalp hastası gibi muamele ediyon kendine..ekstrası olana narkoz verilmiyomuymuş,hey allahım ya
dişin ameliyatla alınması zor bi iş değil korkma bizim arkadaş öğlen arasında gitti geldi sadece iki gün tam konuşmadı zorlamadı kendini o kadar..
miyomlar allaha emanet bi soğan kürü yap hazı..o da ne deme kk da her şey var
canım benım korkmuyorum dişten
acaba diom narkoz ekztraya bişey yaoparda geberirimiyim :) anlaaa
heheheheheh
ben çivi çakacamya bu dünyaya hahahaha
onca peyganber evliya ölmüş ben kazık çakacam hahahah
ekstanı nasıl alırsın ,az şekerli iyi mi
aman eksik kalsın istemiyorum bişey :)
bunların hepsi hep iman eksikliğimizden
başka türlüsünü bende düşünmüyorum kievetttttt ölüm değil beni korkutan günahlar :)
o zaman napcaz bol bolll tövbe edicezzzzz :)başka türlüsünü bende düşünmüyorum ki
inşallah..Allah affedicidir..Bizi de affetsin.o zaman napcaz bol bolll tövbe edicezzzzz :)
Amininşallah..Allah affedicidir..Bizi de affetsin.