- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin mi desem nasilsin oflu bacimEki Görüntüle 1397818 Özellikle sana Parkbyull
Günaydın de gitsin iyiyim sen nasılsın ceza almışık neyse bitti.. yarışmalar filann birincilik filan..Gunaydin mi desem nasilsin oflu bacim
Hayirli olsun yakismis kusaktaGünaydın de gitsin iyiyim sen nasılsın ceza almışık neyse bitti.. yarışmalar filann birincilik filan..
Napiyon haci avatari , begenmedim ben bunuGünaydın de gitsin iyiyim sen nasılsın ceza almışık neyse bitti.. yarışmalar filann birincilik filan..
offlumm offflum sana da günaydın bir gün sonra dönmek kötü oldu ama sayfa terkedildi sanıyordumEki Görüntüle 1397818 Özellikle sana Parkbyull
Sayfalara devammm.. gırgır şamata dedikodu hadi bizden sorulurr..offlumm offflum sana da günaydın bir gün sonra dönmek kötü oldu ama sayfa terkedildi sanıyordum
Günaydıngoood morniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnng candy shooooooooooooooooooopppppppppppppppp
Sayfalara devammm.. gırgır şamata dedikodu hadi bizden sorulurr..
günaydın len harbi naban nerelerdesinGünaydın
hepimizin sabah şerifleri heyir olsun bacımEki Görüntüle 1399185 ..Günaydınnnnn.herkezin sabah şerifleri hayırlı olsunn..
Ben burdayim pampa asıl sen nerelerdesincandy shop ikinci baharını yaşıyor o vakit desene
günaydın len harbi naban nerelerdesin
hepimizin sabah şerifleri heyir olsun bacım
ya ben bu aralar hem iş olarak yoğundum hem hastaydım hemde psikolojimin dibe vurduğu bir dönemdeydim ,gerçi psikoloji hala yerlerde ama olsun...Ben burdayim pampa asıl sen nerelerdesin
Bide mapus damlarindaydinya ben bu aralar hem iş olarak yoğundum hem hastaydım hemde psikolojimin dibe vurduğu bir dönemdeydim ,gerçi psikoloji hala yerlerde ama olsun...
he valla ömrümde ilk defa sebebni bilmeyerek mapıslara atıldım...konu dışı muhabbetmiş,yazdığım tek şey bacım gittiğim her yerdesin takip edildiğimi düşünüyorum duBide mapus damlarindaydin
Şeriatın kestiği parmak acımaz derler,bu konudaki düşüncelerini alabilir miyimhe valla ömrümde ilk defa sebebni bilmeyerek mapıslara atıldım...konu dışı muhabbetmiş,yazdığım tek şey bacım gittiğim her yerdesin takip edildiğimi düşünüyorum du
şeriata sordum açıklama yapaydı iyiydi ama sistemleri hep aynı...Şeriatın kestiği parmak acımaz derler,bu konudaki düşüncelerini alabilir miyim
Yanlış hissetmişsin ben gayet seviyorum, nankörlük yapmaşeriata sordum açıklama yapaydı iyiydi ama sistemleri hep aynı...
kk da sevilmediğimi hissediyorum,komşu sevgisi ayrı olay
bebeğiiiim sene lafım yokkine ,subliminal bir mesaj veriyorum aslında duyanım görenim yohYanlış hissetmişsin ben gayet seviyorum, nankörlük yapma