- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
gazoz değil efsane olsun amaHer daim..Minnakım gel bunun şerefine bi gazoz ismarlayayim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazoz değil efsane olsun amaHer daim..Minnakım gel bunun şerefine bi gazoz ismarlayayim sana
Kaj sen nerdesin ya.. Hafta sonu ordaydım, bi kahve içelim diyecektimGünaydınnnnnnnnnnnnn
deligazoz değil efsane olsun ama
eyvallah
ay inanmıyorum kuzum ya sorma cumadan beri gezentiyimGünaydın millet
Kaj sen nerdesin ya.. Hafta sonu ordaydım, bi kahve içelim diyecektim
Baktım en son perşembe girmişsinay inanmıyorum kuzum ya sorma cumadan beri gezentiyim
dombik dua et bana bugun kadın doğumcuya gidicem çok korkuyorum
aşkolsun kuzucum ya evet bir türlü giremedim haftasonu eşimle ağvaya gittik ilk gittiğimiz oteleeBaktım en son perşembe girmişsin
Sen gelirsen bende öyle yapcam
vay vay vay kaj hanım haftasonu kaçamaklarındaymış meğersemaşkolsun kuzucum ya evet bir türlü giremedim haftasonu eşimle ağvaya gittik ilk gittiğimiz otelee
Oww.. tamam o zaman affettimaşkolsun kuzucum ya evet bir türlü giremedim haftasonu eşimle ağvaya gittik ilk gittiğimiz otelee
vay vay vay kaj hanım haftasonu kaçamaklarındaymış meğersem
çok güzelmiş kuzum bende çok beğeniyorum ağvayı
bu odamızdı ayıptır söylemesii
biz ilk buraya gitmiştik ama kardeş kardeştik o gün korkudan..çok güzelmiş kuzum bende çok beğeniyorum ağvayı
sıkıntılarınız geçtiğine göre güzel geçmiştir tatilinizbiz ilk buraya gitmiştik ama kardeş kardeştik o gün korkudan..
oda yaşayamadığımız herşeyi yaşıycaz dedi bana
sorma kuzum ilhtap kapmışım pazar günü nasıl bir ağrı girdi afedersin nasıl bir akıtı oldu anlatamam bir doktorumuz var onu aradım anlattım heme gel iltihap ilerlmesin dedi zaten benim vucudum çabuk iltihap kapıyor çok korkuyorumsıkıntılarınız geçtiğine göre güzel geçmiştir tatiliniz
kadın doğuma neden gitcektin kuzum
senin bünye baya hassas heralde annem de öyle benim ilaçla hallederler ilerlemez inşallah tatlım korkma sensorma kuzum ilhtap kapmışım pazar günü nasıl bir ağrı girdi afedersin nasıl bir akıtı oldu anlatamam bir doktorumuz var onu aradım anlattım heme gel iltihap ilerlmesin dedi zaten benim vucudum çabuk iltihap kapıyor çok korkuyorum
ya ben bu çatala oturmaktan çok korkuyorumsenin bünye baya hassas heralde annem de öyle benim ilaçla hallederler ilerlemez inşallah tatlım korkma sen
abla sağolasın ..Kajmery34 Kuzucum çok geçmiş olsunnn tya hemen soğan kürü yap
hemen
eğer içmeme diosan adaçayı yeşil çay karışımı boş bitki çayı iç.
iltihabı at.