Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kıymalı yapıyorum o da güzel oluyorKızlarr karnıbahar la yemek yapmayı bileniniz varmııı
Fırında nasıl yapıosungecen corbasını yaptım süperdi.
brokoliylede yemegini yaptım oda güzeldi. hafif sulu.
fırınada sürdügüm oldu cok lezzetli oluyor
nasıl canım normal zeytinyağlı gibimiben kıymalı yapıyorum o da güzel oluyor
karnıbaharın ciceklerini ayırıyorum.Fırında nasıl yapıosun
a bu çok iyiymiş bak yarın da bunu yapayım ay hergün ne pişircem derdi rezalet bir şey yaaakarnıbaharın ciceklerini ayırıyorum.
ne cok kücük ne cok büyük. dogruyorum ortadan ikiye keserek.
biraz domates. kırmızı biber. havuc dograyıp harmanlayıp soslayıp fırına itiyorum.
istege göre içine kıymada koyuyorum.
maalesef öyleeea bu çok iyiymiş bak yarın da bunu yapayım ay hergün ne pişircem derdi rezalet bir şey yaaa
Karnıbaharı haşlıyorsun, kıymayı soğanı kavurup, salça ekliyorsun, sonra haşladığın karnıbaharı ekliyorsun, su olarakta karnıbaharın suyundan ekliyorsun. Lezzetli oluyor.nasıl canım normal zeytinyağlı gibimi
nostalji yapam dedim...
ben haşlamadan yapıyorum.Karnıbaharı haşlıyorsun, kıymayı soğanı kavurup, salça ekliyorsun, sonra haşladığın karnıbaharı ekliyorsun, su olarakta karnıbaharın suyundan ekliyorsun. Lezzetli oluyor.
Ben haşlayarak yapıyorum ama haşlamadan yapanlarda var canım.
köküne kibrit suyuminnak sende sevgülünü terk et panpa
köküne kibrit suyu
Hadi ben şefimde biliyorum sen nerden biliyon yemek yapmayıben haşlamadan yapıyorum.
cok lezzetli oluyor
deniyelim bakalım ayın şefinin tarifiniiiiiiiiiiKarnıbaharı haşlıyorsun, kıymayı soğanı kavurup, salça ekliyorsun, sonra haşladığın karnıbaharı ekliyorsun, su olarakta karnıbaharın suyundan ekliyorsun. Lezzetli oluyor.
Ben haşlayarak yapıyorum ama haşlamadan yapanlarda var canım.