Wbc-Crp!

mide bagirsak gribi olmasin (türkcesi tam olarak bumu bilmiyorum malesef)
Olabilir mi bilmiyorum ki. Önemli bir şey olmasın da gribe de razıyım :) çok teşekkürler
benzer bir durum
Evet okudum, çok teşekkürler. Benim kültürler hep temiz çıkıyor. Ama süt beyazı akıntım var. Bilmiyorum bu akıntı bu kadar rahatsızlık verir mi?

CRP vücutta enfeksiyon olduğunu gösterir ve yükselmesi durumunda kişiyi hasta eder ben de ne zaman eklem ağrısı çeksem ve halsiz hissetsem CRP yükselmiş olur. WBC - white blood cells yani vücudunuzun bağışıklık sistemi aktif, yaşadığı enfeksiyonla savaşıyor. Bol meyve sebze süt yoğurt ile su ve istirahat... Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Umarım geçer. Bugün dışarı çıkıp yürümek istedim ama bi kaç Adım sonra bayılacak gibi oldum da hemen doktora gittik.

Tansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.

Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.
vajina kaynaklı enfeksiyon da olabilirmiş.

sonuç olarak, gebelikte bağışıklık baskılanınca daha çabuk hasta oluyoruz.

bağışıklığı güçlendiren besinlere ağırlık vermek işe yarar inşallah.

Vücudunuzun bir yerinde enfeksiyonunuz var.
Crp niz çok yüksek
Doktorunuz bir tedavi önermedi mi ?

Bu mesajızına istinaden midenizden daha önce yani hamilelikten önce rahatsızlık geçirdiniz mi ?

Yarın diğer sonuçlarla birlikte bir tedavi uygulayacağını söyledi. Benim reflüm var evet. Çok rahatsız ediyor beni/
Bi de korktum mesajınıza, crp çok yüksek olunca ne olur sizce?

Tansiyon ve böbrekte de çok şükür sıkıntı Yok. Çok sağolun.

Çok sağol. Ya bazı yerlerde gebelikte normal diyor. Senin baya yükselmiş. Peki rahatsızlık vermiyor muydu? Şu kadarcık enfeksiyon neden bana bu rahatsızlığı veriyor? Üşüttüm mü diyorum ama onda da grip falan olurdum ne bileyim. Evet yarın diğer sonuçlar da çıksın doktordan tatmin olmazsam başka bir doktora daha gideceğim. Teşekkür ederim.
kuzum banlanmissin ama ben yine de yaziyim belki girer okursun
bende enfeksiyon varken 1 ay hastanede yattim zaten , gunde 9 sise antibiyotik bagliyorlardi , halsizlik vardi zaten ölmek uzereydim cunku :)
bence sende bi sikinti yok , ihmal etme tum tahlilleri yaptir bakalim ne diyecek doktorun

Konuma güncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar kanımda aşırı enfeksiyon vardı ve gittiğim gerizekalı doktor bana hiçbir tedavi uygulamadı eve yolladı. Sabaha doğru ölüyorum sandım ve tahlil sonuçlarımla birlikte başka doktora gittim. Çok şükür çok iyi ilgilendiler, Türkiye Hastanesinde Mehmet Necip Çetiner. Çok ilgili bir doktordu/ serum verdi ve antibiyotik tedavisine başladı. Çok şükür 3 günde kendime geldim. Eğer rahatsızlığın devam ederse gel yatış yapacağız dedi. Şükür iyi oldum. Umarım bir daha olmaz böyle bir şey.
Allah kimsenin başına vermesin. Enfeksiyon çok kötü bir şey hele bir de gebe olunca iki kat korkuyorsunuz. Şükür iyiyim. Herkese teşekkürler.

Arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim wbc 16.3 cpr 11 çıktı ishal ve mide bulantısı var kadın doğum doktorum şuanlık bekle dedi sizce ne yapmalıyım bu değerlerle

X