- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
- Konu Sahibi almagester06
-
watson'da alışveriş yapmaya bayılırımm en beğendiğim ürünü watsons şeftalili duş jeli kocaman 1 kiloluk ve pompalı ambalajına bayılıyorummmm
hele bir de her zaman inidirim illa oluyor ya beni benden alıyor bu mağaza
bir de rimmel marka ojelerinden çok memnunum accuk tuzlu fiyatları küçücük ojelerin ama hakkını veriyor yani
Watsons'ın bu ay kataloğu sitesinde yayınlanmamış. Bulan var mı?
Kızlar bir şey sorucam. Yaşadığım şehirde Watsons yokta o yüzden size sormam gerek ona göre sevgilime aldırıcam.
Watsons'ta I Love ürünleri her zaman mevcut mu? Yani katalogta olmasa bile her zaman mağazada oluyor mu? Ve katalogta olmadığında hep bu fiyatlarda mı satılıyo? (Fotoğraftaki fiyatlar)
Aslında işin özeti şu Watsons'ın bu ayki kataloğunda I love ürünlerinden sadece el kremi var indirimde olarak. Diğer ürünlerde varmı varsa ne kadar satılıyor acaba onu merak ediyorum..
Eki Görüntüle 603755
canım katalogta olmasa bile satılıyor.
bugün gördüm hatta ama fiyatlarını bilmiyorum :26: bugün gittiğimde baksaydım keşke.
Ahh canım keşke yaa. Ama sanırım resimdeki halleri indirimsiz halleri. Normalde indirim olunca bi fiyat vardı üstü çizilir altına indirimli fiyatı yazılır. Resimde hiç öyle bir şey yok :S
ben el kreminin indirimde olduğunu gördüm.
bikaç gün içinde gidersem bakarım, şampuan almam gerek benimde çünkü.
Katalogta el kremini bende gördüm evet. Diğerlerini göremedim sadece.. Burda yokta Watsons o yüzden gidip bakamıyorum. Sevgilimin okuduğu şehirde var ona aldırıcam bende. Aldıracağım şeyde bu, bunun fiyatını merak ediyorum yani;
Eki Görüntüle 603816
gidersem fiyatına bakıp yazarım canım
Katologta olmasa bıle satılıyor. Duş jelinin fiyatı 9.90 TLAhh canım keşke yaa. Ama sanırım resimdeki halleri indirimsiz halleri. Normalde indirim olunca bi fiyat vardır, üstü çizilir altına indirimli fiyatı yazılır. Resimde hiç öyle bir şey yok :S
Watsons'a yeni gitmiş arkadaşlar şu sete hiç dikkat ettiniz mi? Merak ettiğim bu setteki vücut losyonu ve duş jeli kaç ml?
Vişne renkli ürünü denedim.Yani koklamak için pompasını açmadan kapağı döndürerek açtık.Arkadaşım ve ben kokuyu alınca aniden aynı anda geri çekildik.Feci ağır.Bu kadar albenili ambalajı olan bir ürünün bu kadar berbat kokması ....yazıkkO şişeler ayrı ayrı da satılıyor sakın denemeden almayın.
Canım ben kokularını biliyorum. Boyutunu merak ediyorum. Kaç milimler acaba? Normal ayrı ayrı satılan boyutlarıyla aynımı yoksa daha mı küçük?
Denediğim 20 cm kadar büyükçe boydu.Emin değilim ama resimdekini de bir yerlerde gördüm.Daha küçük 12 cm kadar gibi kalmış aklımda.Tam bilemedim :/
Watsons'a yeni gitmiş arkadaşlar şu sete hiç dikkat ettiniz mi? Merak ettiğim bu setteki vücut losyonu ve duş jeli kaç ml?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?