- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- Konu Sahibi almagester06
Watsons'nın ballı repairing treatment saç maskesini beğendim.Kokusu da güzelmiş.9 TL.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Watsons'nın ballı repairing treatment saç maskesini beğendim.Kokusu da güzelmiş.9 TL.
Watsons'ın bu ay kataloğu sitesinde yayınlanmamış. Bulan var mı?
Kızlar bu ballı saç maskesini birçok kez duydum methini okudum hep. Nasıl bir yarar sağladı saçınıza? Biraz bilgi verebilirmi kullananlar acaba?
Kızlar bu ballı saç maskesini birçok kez duydum methini okudum hep. Nasıl bir yarar sağladı saçınıza? Biraz bilgi verebilirmi kullananlar acaba?
Ben şampuan Elseve Komple Onarıcı 5 kullanıyorum ve kesinlikle benim saçımın şampuanı değil.Hatta Elseve'in şampuanlarının hiçbiri değil.Önceki belki benim saçıma uygun değildir diye bunu aldım bu da iyi gelmedi.Her neyse şampuandan sonra banyodayken bile saçlarım kuru kuru oluyor,elektrikleniyordu.Maskeyi aldım saçlarıma hem canlılık verdi,hem o kuru kuru olma durumu gitti hemde tarak bildiğin kayıyor saçlarımda.Gerçekten beğendim ben
ben kullandım ama bişi anlamadım
tek bildiğim aşırı yağlı bişi olduğu
Hmm teşekkür ederim ben de çok merak ettim ama daha yeni gliss in shea cashmere serisini aldım bakalım kremi bitsin onun yerine bunu alayım o zaman. Gerçi bu ürünün konusuna baktım şimdi banyodayken herkes memnun ama kimisi çıktığında saçları elektirklendirdiğini ve kimisi ağırlaştırdığını söylemiş kafam karıştı :44:
Evet bu ürünün konusunda da böyle diyen biçok kişi var ama beğenen de bayılmış resmen. Ben de çok kararsız kaldım şimdi :26: Teşekkür ederim yorum için