- Konu Sahibi almagester06
-
ayy biz senle hep aynı şeylerimi seviyoruz sırnaşık şey watsons yaa girdimmi çıkmam jeyyar tek memnun kalmadığım şey oldu oda spreyi..aldım içinee maden suyumu ton iğimi koyarım diyordum bozuk çıktı..fıslamıo bitürlü :sm_confused: 2milyon için gitmedim bende zaten fişini atmıştım..ballı çilekli strawberyy duş jeli alıyorum ordan..bide her gittiğimde kalem ve rujları sürüyorm deniyorum kızlar gıcık oluyor ordakisırnaşık şey duş fırçamıda ordan aldım kaliteli ürünler var bakın derim:içelim:
canım ankara'da panora'da var yerimseniben
Kıskandım ama sizi:dilcikar: izmir de yok sanırım böyle bi yer bilen varsa yazsın. benim en çok gidip alışveriş yaptığım yer hobi parfümeri. öyle cici şeyler satan yer varsa izmir de bana da yazınyerimseniben
bugün watsonsdan yine 1saat çıkmadım..iyiki param azdı çok şey almadım tuttum kendimi:1rolleyes: yeşil şirin bir çantada zeytinli seyahat seti aldımm içinde vücut losyonu şampuan ve krem var çok şekerler..5milyoncuk..2li losyon şişesi aldm bu sefer fışfışlı almadm bozulma derdi yoklülülülülülü yeşil çaylı ıslak mendillerinden aldm güneş koruyucu dudak kremi ve e vitaminli kreminden aldm:icecream: kremi sürdm hemen yumuşacık oldu bu kremi yüze kullanan varmı?.:lepi:
sağol canım:1hug:
ben o yuvarlak kaplı olanından almadım bu sefer 2tane içine yağ karışımlarımı filan koyabilceğim losyon şişesi aldımm..önceden aldığımda içinde ruj yapmştım o yuvarlakların,,farıda denicem :icecream: zeytinlileri daha denemedm..istanbula gittiğimde götrcem orda denerm:lepi: ama çantası çok tatlı bitince makyaj çantası olmaya layıka.s benim fısfıslı olanlar bozuk çıktı canım..losyonda öyle bi problem olmaz diye rahatm:içelim:
Kıskandım ama sizi:dilcikar: izmir de yok sanırım böyle bi yer bilen varsa yazsın. benim en çok gidip alışveriş yaptığım yer hobi parfümeri. öyle cici şeyler satan yer varsa izmir de bana da yazınyerimseniben
izmirde hiç olmazmı forum bornovada var şutarafagitti bende koluma sepeti bir takıyorum doldurmadan çıkamıyorum nerdeyse hatta aşkıma bidaha oraya girmeye kalkarsam bana engel ol demiştim bir keresinde yasakkelime o zamandan beri onunla gidemiyorum daha kapıdan girerken kolumdan çekiyo benii :sm_confused:
İstanbul da da var dimi?tatlicadiarzu
bihaber yaşıyorum dünyadan acep bundan burada da var mı?
severim böyle yerleri gezmeyi
aa ne güzel ben de Bakırköydeyim
senin dediğin yer Galleria canım
hiç dikkat etmemiştim yarın bi gideyim ben de :sm_cool:
:roflol::roflol: ay ben şey gibi oluyorum hani çocuğu salarsın ya oyun parkına hızını alamaz aynen öle oluyorumsırnaşık şey ama kızlar ya başka forumlarda şey okudum biri şeftalili olan duş jelini almış ağzı açık kalıp dökülmüş döküldüğü yeri turuncu yapmış resmen. çok kimyasal var diyo:bbo: ben o tarz ürünlerini pek kullnamadım ama siz kullandınız mıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?