Watsap eş takibi galiba aldatılıyorum

Bir şekilde kanıt toplamalısın ki dava da sen haklı ol hem tazminat alırsın zina davası açar hem takılarını istersin hem nafaka bağlatırsın çocuk için. Devlet kadının yanında daha yeni akrabam aldatıldığı için devlet ona bunları yapti tabi karşıdakinin maddi durumuda önemli takılar hariç diğerlerini maddi duruma göre bir meblağ alırsın sakın anlaşmalı yapıp bir şey talep etmemezlik yapma

Tuvalete bile telefonla giden insan tabiki bi haltlar yiyodur. Ben ne yapar ne eder bakardım uyuduğunda falan alamıyomusun telefonu. İnsan çıldırır valla. Ama arkadaşların dediği gibi boşanmıcaksan kurcalama. Çünkü yakalarda affedersen dahaha yüzsüzleşir..

Valla su anki aklim olsa ben de daha cok delil toplar oyle ayrilirdim. Cekismeliye dondu is ve dilekce ispatlayamadigim iftiralari dusukdukce kendime kiziyorum. Muhakkak delilleri al ancak telefonundan sonra yedekle esinin bilmedigi bir adrese yolla. Tartisirsaniz alir elinden siler hicbir sey kalmaz sonra elinizde...

benim telefonumda ayarlarda bildirim ayarları diye bölüm var, ordan işaretli olanların bildirimi geliyo işaretini kaldırınca artık bildirim gelmiyor. ya da 2. bi yol bildirim üstten geldiğinde basılı tutunca bu bildirimi gösterme/ sessize al gibi bir şey çıkıyo.
Evet bu şekilde üstte whatsapp bilgisayarda açılmıştır diye çıkan yazının üstüne basılı tutacaksın ve diğer tarafa çekip kapatacaksın onu. Bunu yapmadan önce kendi telefonunda dene emin ol sonra eşinin telefonunda yap. Arkadaşım eşinin telefonuna yapmıştı. Aldatılma değil de başka bi şey için yapmıştı o, anlamamisti eşi. Bir de casus programları var ama onlar nasıl kuruluyor bilmjyorum. Bi dönem bakmıştım meraktan, telefonu eline alıp 30 saniyede falan kuruluyor yazıyordu, normalde ücretli ama ücretsiz deneme sürümü vardı 1 haftalık. Daha önce kullanmış birileri varsa yazar belki

Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar

Opera tarayıcının WhatsApp uygulamasına giriş yapınca sadece ilk kez bildirim gidiyor bir daha gitmiyor. Ama tarayıcıda açıkken telefona bildirim sesi gelmiyor öyle de. Operadan gece girip bildirimi silin, gün içinde ötüp duracak bekleyin. Mesajlar birikince girin okuyun ve ekran görüntüsü de alın. Ben iş yerinde telefon kullanmamak için böyle kullanıyorum, telefona bildirim gelmiyor uygulama hep açık tutuyor. Whatsapp web den girince bildirim gider.

Direk konuya gireceğim eşimle 2 senelik Evliyiz 7 aylık bebeğim Var eşimin doğumdan sonra hal hareket tavırları değişti işte olduğu zaman sürekli vatswpta ancak eve geldiğinde telefonuna baktığım zaman o saatlerde yazışma yok bana Karşı soğuk İlgisiz sürekli eleştiriyor bir kez de hediye paketli bir gömlek yakaladım kendisinin aldığını söyledi ama hiç inandırıcı gelmedi fişini göster dedim attığını söyledi ki eşim fişlerini mutlaka saklar ve çöpte bir gömlek değişim kartı gördüm hediye olduğunu oradan anladım ancak eşim inkar etti beni ve çocuğu gözü görmüyor bir aydır tuvalete bile telefonla giriyor Eşimi nasıl takip edebilirim bi akıl verin allah rızası için tecrübeli olanlar
Tecrübem yok ama sonucuna katlanacaksan takip programlari uygulamaları var yükle takip et boyle gitmez açığını yakalamadan soru sorma cunku inkar eder hakkında hayırlısı olsun ama aldatıyorsa çocuğunu bahane ederek evli kalma

[/QUOT
Evde bilgisayarınız varsa web whatsapp kurun. Böylece eşiniz işteyken whatsapp mesajlaşmalarını anlık takip edebilirsiniz.

içine boyle bir kuşku düşmüşse kadının o doğrudur bence kadın hisseder hiçbirimiz paranoyak değiliz Allahımıza çok şükür , ama her ne hikmetse hepimize vurulan damga aynı hasta piskopat paranoyak sinirli ruh hastası .......
Bir insan daha ne isteyebilir ki : evlenmişsin ev bark kurulup döşenilmiş gül gibi helal kadının var 7 aylık nur gıbı bır cocugun azgınlık etmeyıp kadır kıymet bılıp huzur bul huzur ver düzgünce calış ve yaşa gitsin .....

Whatsap web yani tarayıcıdan açılan değil uygulama olanda bildirim gitmiyor.
Ayrıca whatsapp üzerinden gönderilen fotoğraflar telefonunuzdan silseniz bile kayıtlı oluyor. Kartı çıkartıp bilgisayara takınca kim ne göndermiş kabak gibi ortada. Hani çaık sçaık fotoğraflar varsa silse bile bu şekilde ulaşabilirsiniz.
Hoş ona da kuzenime yolladılar falan gibi abuk bir bahane bulabilir ama neyse...

Whatsap web yani tarayıcıdan açılan değil uygulama olanda bildirim gitmiyor.
Ayrıca whatsapp üzerinden gönderilen fotoğraflar telefonunuzdan silseniz bile kayıtlı oluyor. Kartı çıkartıp bilgisayara takınca kim ne göndermiş kabak gibi ortada. Hani çaık sçaık fotoğraflar varsa silse bile bu şekilde ulaşabilirsiniz.
Hoş ona da kuzenime yolladılar falan gibi abuk bir bahane bulabilir ama neyse...
Burada neler öğreniyoruz ya🤭 Kart dediğin nedir hafıza kartı falan mı

Eger bosanmıcaksan hiç peşine düşme adamı yüzsüz edersin.nasılsa ayrılmıyo diye devamı gelir

Back
X