- 17 Şubat 2015
- 8.441
- 22.893
- 548
Daha yukardaHic kimse ermis degilki ihtiyaclari bir tek allah tarafindan gökten insin. Ayrica tibba güvenmemeni düsündercek hic birsey dedigimi düsünmüyorum.
denildiği için bu işten para kazanıyor olan insanları haklı bulmanız çelişkili. Neticede o da kazanmalı ki kendisini geliştirsin.Çünkü maliyetsiz,modern tıbbın ilaç sanayinin yan kolu gibi çalışmak zorunda bırakılmasindan.
Ok, takipteyimakisinin boyulmamisi
Çelişki?Daha yukarda
denildiği için bu işten para kazanıyor olan insanları haklı bulmanız çelişkili. Neticede o da kazanmalı ki kendisini geliştirsin.
Tıbba güvenme meselesi şöyle, kitabın yazarının düşünceleri güvenmemek yönünde olduğu için siz de onu rehber edindiğiniz için değindim (karşı çıktığı uygulamaları yazdığım için tekrar etmeyeceğim.)
Ok, takipteyim
Sizden bahsetmiyorum. Konu sahibine yazdım, size katılıyorum dediği için sizin cümleyi alıntıladım bağlama bakmanızı rica ediyorum.Çelişki?
Bahsettiğim tıp mı yoksa amacı müşterinin! iyileşmesi değil hayatta kalarak ürünleri satın almasını isteyen ilaç sektörü mü bir daha okuyun.
gecis biraz zorlasada corbadan kati gidaya gecis yaptim ve cok iyiyim canim benim...Nasılsınız? Gıda tüketmeye başlayınca problem yaşadınız mı?
Ilk orucumu acarken video cektim. aialeme yolladim. duygularimin ne kadar gercek olduguna sasa kaldirlar. Inan bana acmak istemiyorsun bir noktadan sonra. Zorunda olmasam acmazdim bir kac gün daha. bir baslaman yeterli canim benim.Ay masallah. Ilk sayfada bes gün diye okudum. O bile uzun gelmisken bi baktim ki 20 gün sürdürmüssünüzIradenize hayran kaldim. Aralikli orucu ben de yapiyorum ama su orucuna cesaret edemiyorum. Bu basligi okuyunca motive oldum.
Evet canim. birkainca ilk 5 gün aldim ama gene simdi düsüse gectim. bir ayda 11 kg etti toplamda.20 günde 9 kilo mu verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?