Süpersiniz :) düzeltiyorumWater wasting derseniz su israfı olur, water fasting sizinkinin adı
Hayir düzeltemiyorum :) Neyse isin hatirasi kalsin. Otamatik düzeltmenin kurbani olduk...Water wasting derseniz su israfı olur, water fasting sizinkinin adı
Water wasting: evin butun muslukarini aciyoruz aksama kadar ellemiyoruz. Dikkat edin evinizi su basmasinWater wasting derseniz su israfı olur, water fasting sizinkinin adı
Water wasting: evin butun muslukarini aciyoruz aksama kadar ellemiyoruz. Dikkat edin evinizi su b
Anlasildi... Epey dalgaya maruz kalicak :) Napalim insandir teknolojik hatasiz olmaz :)Water wasting: evin butun muslukarini aciyoruz aksama kadar ellemiyoruz. Dikkat edin evinizi su basmasin
Sagol yonca,6gün iyi dayanmışsınız bende normalde yemekle arası haşır neşir olan biri değilim . Oyuzden yapabiliceğimi düşünüp bi kaç sene önce denedim oda evdeydimm diye işe gidip gelseydim herşeyde zorlanırdım. anca 4. Gün sabah enerjim bitmişti başım dönüyodu kötüydüm baya, kalktığımda ağzıma demir böyle pas gibi tat gelmeyr başlayınca bıraktımm dayanamadımsonucumu hatırlamıyoruö ama 2-3 kişo verdiğimi hatırlıyorum
Su orucunu bitirken , su orucu yaptığın gün kadar sıvı beslenmen gerekiyor sanırımkolay gelsin
Bende çok video izledim sanırım en zorlayıcı gün 3. Gün fln diyolar ogunu atlatırsan daha kolay geçermiş. Sanırım ben diğer gün hemen pes ettimSagol yonca,
Bende asla diyen biriydim. Sanirim hersey kafada bitiyor. Gelecekteki hastalikli halimi gördüm. Aynada icine giremedigim eski kiyafeterimden sonra beynime sert bir tokat attim.
Sende yapabilirsin. Aclik gercekten hic hissetmedim hala daha hissetmiyorum. Yapma karari alirsan sana burdan destek oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?