Hamur İşleri Waffle-Resimli

beyza88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
1.700
0
36
Teflon tavada pişireceksiniz tavayı hafifçe yağlamanızda fayda var.

Yumurtaların sarısını ve aklarını ayırın.
Vanilyanın yarısı ile yumurta aklarını beyazlaşana dek mikserle çırpın.
Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve şekeri iyice çırpın.
Yumurta sarılarının üzerine süt, sıvıyağ, tuz, kabartma tozu ve kalan vanilyayı ekleyip karıştırın.

2 adet yumurta

1 yemek kaşığı şeker

Çeyrek su bardağı sıvıyağ

1 çay kaşığı tuz

1,5 su bardağından biraz fazla un

1,5 su bardağı süt

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

Yavaş yavaş un ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Son olarak yumurta akını karışıma ekleyip, hafifçe karıştırın.
Isıtılmış waffle makinesi ya da teflon tava ya da tost makinesine birer kepçe koyup 4 dakika pişirin.

waffle.jpg

ayy uzun zamandır waffle yemek istiyodum bunu görünce yarın kesin kendim yapıcam yaaa sağol canım opuyorumnanaktan

yaa bişey sormak istiyorum ben waffle hastası bi insanım, bi kaç gündür waffle makinası almak için nette dolanıyorum, biraz pahalı geldiler bana açıkçası 80 lira falan diyor.. eğer ki waffle makinası dışında sizin de dediğiniz gibi tavada yapılanlar güzel oluyorsa hiç almama değmez o zaman. tavada deneyen var mı nasıl oldu ki?

yaa bişey sormak istiyorum ben waffle hastası bi insanım, bi kaç gündür waffle makinası almak için nette dolanıyorum, biraz pahalı geldiler bana açıkçası 80 lira falan diyor.. eğer ki waffle makinası dışında sizin de dediğiniz gibi tavada yapılanlar güzel oluyorsa hiç almama değmez o zaman. tavada deneyen var mı nasıl oldu ki?

ben denedimm canımm çokk güzell olduu ama dışarıdakinin tadını illaki tutmuoo ama sonucta evde yapmak da insana eğlence verio maksat bu makinasında ayrı olur die düşünüorumm ama gereksizz bence tost makinası kadar gerekli bi alet deil yanii kaydirigubbakcemile3

canım ellerine sağlık,tarif içinde teşekkürler.hemen yapmaya gidiyorum bilgisayarı kapatıp.kızım bayılır vvafflela.birazdan gelecek okuldan.güzel süpriz olacak prensesime.ayyy hadi ben kaçtım.sevgiyle kalın...opuyorumnanaktan

canım ellerine sağlık,tarif içinde teşekkürler.hemen yapmaya gidiyorum bilgisayarı kapatıp.kızım bayılır vvafflela.birazdan gelecek okuldan.güzel süpriz olacak prensesime.ayyy hadi ben kaçtım.sevgiyle kalın...opuyorumnanaktan

çokk mutluu oldumm afiett olsunn prensese opuyorumnanaktan

çokk mutluu oldumm afiett olsunn prensese opuyorumnanaktan

teşekkürler teyzesi.yaptım.çok da güzel oldu.çok beğendi kızım.teşekkürlerini iletti size.fotoğraflarını çekmeye fırsat bile bulamadan sildiler süpürdüler.ablasının yediğini görünce ufaklıkda(21 aylık oğluşum,prensim) o da yedi.tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
teşekkürler teyzesi.yaptım.çok da güzel oldu.çok beğendi kızım.teşekkürlerini iletti size.fotoğraflarını çekmeye fırsat bile bulamadan sildiler süpürdüler.ablasının yediğini görünce ufaklıkda(21 aylık oğluşum,prensim) o da yedi.tekrar teşekkürler.

ohh maşallahh yarasınn rica ederimmm ne demekk afiet olsunn opuyorumnanaktan

X