'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

Kör ölünce badem gözlü olurmuş. Herkes de bir Davutoğlu sevdasi başlamış.

Biz sol görüşlüler haksızlığa nerede olursa olsun tahammül edemeyiz, huyumuz kurusun :kahve:

Aynı hisleri Abduşumda da yaşamıştım, ahhh onu da yediler hiç ettiler.

Bir de eğer bu adamlar partide istenmiyorsa iyi ve omurgalılardır diye düşünüyorum ne hikmetse :KK14:

"-Yavrum sen şimdi Tosun pasasin tamam mı ?
- pasayim di mi ? Heheheh pasayim ama vazgecmek yok ha ben de bileyim ne olduğumu bi baba oluyorum bi amca oluyorum bi enişte oluyorum
- yok evladım sen bundan sonra Tosun Paşasin yalnız paşa olmak öyle değil Pas dediğin sert bakışli , dik, mağrur, yiğit , atilgandir. Gözleri ateş Sacar "

Hahahaha ankarada son hazırlıklar :KK70:

Tabii yetkili merci Fuat Avni.:KK30:
Davutoğlu görevdeyken kimse savunmuyordu atıp tutuyordu hakkında,şimdi mi değere bindi:63:
Laik ülkede yaşıyorsun zaten.Zorla sana dayatma yapılıyor mu?Ben nasıl özgürsem sen de o derece özgürsün.:kahve:
Davutoğlu benim için değere binemez. Çünkü ben akp seçmeni değilim karar vermek fikrimi söylemek için üst akıla ihtiyacım yok .
Fuat Avni 1 ay önce yazarken fitne cikarmayin hoca reis elele 2023 e diye yaziyordunuz da demek ki bi şeyler biliyormuş :KK70:
Nerden biliyordu fuat Avni

Biz sol görüşlüler haksızlığa nerede olursa olsun tahammül edemeyiz, huyumuz kurusun :kahve:

Aynı hisleri Abduşumda da yaşamıştım, ahhh onu da yediler hiç ettiler.

Bir de eğer bu adamlar partide istenmiyorsa iyi ve omurgalılardır diye düşünüyorum ne hikmetse :KK14:
:KK70:Abduş ,nereden geldi aklına.Abdullah Gül'ün gitmesine ben de üzüldüm.Hatta olabilse ,mümkün olsaydı O'nun başbakan olmasını isterdim.

Tabii yetkili merci Fuat Avni.:KK30:
Davutoğlu görevdeyken kimse savunmuyordu atıp tutuyordu hakkında,şimdi mi değere bindi:63:
Laik ülkede yaşıyorsun zaten.Zorla sana dayatma yapılıyor mu?Ben nasıl özgürsem sen de o derece özgürsün.:kahve:

Ben de çok kıymetli Davutoğlunuz bu şekilde harcanırken, değersiz bir şekilde görevden alınırken ve sebepler bile belli değilken nasıl oluyor da ses etmiyorsunuz bunu anlamıyorum. Adamın daha koltukta sıcaklığı varken yeni gelene şakşak yapıyorsunuz deynep, bence bu da normal değil, AKP seçmeninin her şeye eyvallah demesini anlayamıyorum ya anlayamıyorum. Hayırlısı buymuş deyip geçmek yani ne bileyim.

CHP'de Baykal gitti ama gidişi dehşet sesli oldu, kaldı ki ben de gitmesi taraftarı olmama rağmen öyle kansız bir komplo ile gitmesini hazmedemedim, Şu anda Davutoğlu'na yapılanı da hazmedemediğim gibi...Ama AKP seçmeni her şeye nasıl eyvallah diyor, her şeye nasıl sorgusuz sualsiz onay veriyor, anlayamıyoruuuuum.

Ben de çok kıymetli Davutoğlunuz bu şekilde harcanırken, değersiz bir şekilde görevden alınırken ve sebepler bile belli değilken nasıl oluyor da ses etmiyorsunuz bunu anlamıyorum. Adamın daha koltukta sıcaklığı varken yeni gelene şakşak yapıyorsunuz deynep, bence bu da normal değil, AKP seçmeninin her şeye eyvallah demesini anlayamıyorum ya anlayamıyorum. Hayırlısı buymuş deyip geçmek yani ne bileyim.

CHP'de Baykal gitti ama gidişi dehşet sesli oldu, kaldı ki ben de gitmesi taraftarı olmama rağmen öyle kansız bir komplo ile gitmesini hazmedemedim, Şu anda Davutoğlu'na yapılanı da hazmedemediğim gibi...Ama AKP seçmeni her şeye nasıl eyvallah diyor, her şeye nasıl sorgusuz sualsiz onay veriyor, anlayamıyoruuuuum.
Rahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.
Aynı şekilde yüzde 49 alan başbakanın bile ülkenin selameti için deyip görevini bıraktığı halde,defalarca yenilgiye rağmen,belli bir yüzdeyi geçemediği halde ,çoğuCHP seçmeninin başarısız bulduğu halde ,neden hala savunma ihtiyacı hissediyorlar,neden hala tek aday olarak genel başkan olmasına ses çıkarmıyorlar ,ben de onu anlamıyorum canım.
Seninle yazışmak güzel de çıkmam lazım.

Tüm bu olanları bizler trajik bir şekilde izliyor, bir kısmımız halay eşliğinde alkış koparıyor.
Yahu bir dinleyin ne dediklerini, sonra alkışların. Dün Binali diyor ki: terör belasını Türkiye'nin gündeminden söküp atacağız."
Ya bu vatandaş zaten hükümette çoğunlukta olan bir partiden değil miydi? Yani demek istiyor ki:" Davutoğlu yapamadı ben yapacağım. Ütopik hayat kurtaran fikirlerim vardı ama paylaşmadım,belki bir gün lazım olur diye. Hay aklımı seveyim bak geldi çattı o gün. Şimdi siz görün bakalım gerçek AKP'yi."
Ben bu konuşmalara gülüyorum resmen. Komik ve acınası. Bunları alkışlayanlar daha çok sorgulanmalı.

Rahatsız olmasına rahatsızım,neden böyle bir karar alındığının hakkımız olduğunu düşünüyorum.Zamana bıraktım ben,olacakları bekliyorum.Memnun olmazsam sandık var,hep böyle kalmayacak.Davutoğlu'nun giderken onurlu bir şekilde gitmesinden ,araya fitne sokmayın ,CB'nin onuru benim onurumdur demesine istinaden kabulleniyorum canım.
Aynı şekilde yüzde 49 alan başbakanın bile ülkenin selameti için deyip görevini bıraktığı halde,defalarca yenilgiye rağmen,belli bir yüzdeyi geçemediği halde ,çoğuCHP seçmeninin başarısız bulduğu halde ,neden hala savunma ihtiyacı hissediyorlar,neden hala tek aday olarak genel başkan olmasına ses çıkarmıyorlar ,ben de onu anlamıyorum canım.
MHP de de aynı durum var bak o konuda haklısın. AKP izin vermiyor ama bahcelinin değişmesine

CHP'nin genel çerçevede başarısız olması AKP nin full çeken çocuk misali olduğunu göstermez ki.
En basitinden yaptıklarını ele almadan aile hayatına bakınca bile ülkenin başında olmaması için geçerli nedenler var.
Oğlunun kızının yönetimdeki fonksiyonları, hiç bir niteliği olmayan damadın başbakanlığa adaylığını koyacak seviyeye gelmesi, AKP üstündeki etkisi...

Hayır Davutoğlu bırakmadı, bıraktırıldı. Hani vatan selameti olayı değil, çaresizlik. Bunu ayırt ederekten evet diğer istifa etmeyenler zaten omurgasızdır. Seçmeni de aynısını diyor ve farkındaysan MHP oy kaybediyor, yeni seçim de zaten barajı göremez, oy verenler Genel Başkana değil, partiye veriyor. Çoğu partili de tepki olarak oy vermiyor. Yani seçmen susmuyor aslında, tepkisini söylüyor. Ama solcuların da, milliyetçilerin de, sağcıların da alternatifi yok. Maalesef ülkenin bu rezil halinin nedeni alternatifsizlik.

Ya arkadaşlar neresinden tutsan elinde kalıyor. Bu ülkenin cumhurbaşkanlığı tarafsız bir koltuk değil mi? Dün bile kocaman Erdoğan resimleri asılmamış mıydı? Bu aslında yasal bir suç değil mi? Bu durumda bu cumhurbaşkanının alacağı kararlarda yanlı olduğunu düşünmek bizim suçumuz mu? Hala partiyi yöneten Erdoğan değil mi? Bunu sizler neden göremiyorsunuz ki bunu cidden merak ediyorum.

Yaa degil mi aus ne gerek vardi degisiklige? Hem de Davutoğlu yerine binali Yıldırım. Hic begenmedim ya.. Başbakan olacak vizyon yokki bu adamda.. oy verenlerin fikrini sormadan bu dayatmayi yapmaları olmadı. Benden de bir eksi.... yazik ettiler guzelim partiye

Ben yapılan hamlenin nedenini , niçinini bilmek isterim .
Devlet bekası , bekanın selameti adına sır kalması gerekenler falan bir noktaya kadar kabulümdür .
Evet takdir ediyorum , ülkede bir günde başbakan değişiyor ve sular çalkalanmıyor . Her şey usulsuz ama tıkırında .
Bunun ardında herkesin elinde patlatınca bomba etkisi oluşturacak , o sebeble de tarafların sessiz sedasız köşesine çekildiği kokular var (bence)
İşin özü bu kadar bilinmezlik benim hoşuma gitmiyor .
Ben netlik ve şeffaflık severim .

Benim gibi düşünen kaç kişi var bilemem ; sonuçta Erdoğan'ın yaptığı bir hamlenin sorgusuz sualsiz doğru hamle olduğu kanaatindeki kişi sayısı çok . Ee Ak partiyide Erdoğandan bağımsız düşünemeyeceklerine göre .

Neyse , dediğim gibi o koltukta geçireceği süre de "onaylayacağı" kararlar hayırlı olsun .

image.jpeg

arkadaslar bugün almanya`da haberlerin ana konusundan biri de türkiyede dokunulmazliklarin kaldirilmasi idi.Yapilan oylamada üc te iki cogunluk kabul etmis.simdi ikinci tur oylamaya geciliyor.benim merak ettigim türk medyasinda bu konunun islenip islenmedigi.Ben biraz baktim ama hic bir yerde bulamadim.ben mi günceli degilim yoksa bu olay basindan gizli mi yapiliyor?bilgi veren olursa sevinirim.

arkadaslar bugün almanya`da haberlerin ana konusundan biri de türkiyede dokunulmazliklarin kaldirilmasi idi.Yapilan oylamada üc te iki cogunluk kabul etmis.simdi ikinci tur oylamaya geciliyor.benim merak ettigim türk medyasinda bu konunun islenip islenmedigi.Ben biraz baktim ama hic bir yerde bulamadim.ben mi günceli degilim yoksa bu olay basindan gizli mi yapiliyor?bilgi veren olursa sevinirim.
Gayet ayan beyan dokunulmazlikla ilgili olan haberler ve oylama medyada gosteriliyor ama gundem o kadar yogun olunca hangi birine yetisecegiz biz turkiyeliler sasiriyoruz malesef :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dokunulmazlik-teklifi-gecti.928592/

X