'Vurur yüzüne ifadesi, Başbakan oldun Hükümetin bitanesi'

"Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor."

Yeminle kafalari piril piril bunlarin .Sentetikle anca gelinir bu hale :KK70:

Anlik durum degisikliklerinde bulunduklari yerin faunasina aninda adaptasyon :)
Nasil basbakan oldum'un zafer oykusu.! Kucuk enisteyi nasil alt ettim.!!Hepsinin cevabi gazetelerde :KK70: :KK70:
Neden alıntı yapmayıp ,ortaya atıyorsunuz siz ve diğerleri?Kibden mi korkuyorsunuz yoksa .:cool:
Binali Yıldırım'ın bakanlıkta başarıları ortada,aksini düşünmüyorum ben.Pardon sizler karısını beğenmemiştiniz unuttum,tabii eşinin fiziği daha önemli...
Ele verir talkını,kendi yutar salkımı demişler.1 ay önce dokunulmazlık deyip yaygara koparanlar,bugün evet oyu çıkmayınca nasıl da geri dönüş yaptılar:kahve:

Son düzenleme:
Şunu ben yapınca tepeme çullanıyorsunuz :işsiz:
Yikişmidi apriniksss cık cık cık falan...bu bel altı değil de ne?
Size ne millletin amcasından dayısından?
İçki içen yeğeni varmış taaa mış mış...e burda da bağrımıza bastığımız,rakısını da içen namazını da kılan elhamdülillah müslüman arkidişlerimiz var:KK25:
Onlar da mı sayılmıyor yoksa?
Aaa bak gene bel altı yaptım tühhh :işsiz:
Biz ictigimiz rakiyi saklamaz, icene dinsiz, cehennemlik demeyiz.. Fark orada.. Anladin?:KK66:

Dinime kufreden bari musluman olsa hikayesi...:KK58:

Tam kendine yakisani yapmışsın saraylim. Senden de bundan fazlası beklenmezdi zaten
Naapmisim yav?:KK48: Bilmeden bi suc mu islemisim? Basbakan karisina dunyanin her yerinde ve dahi bizim ulkemizde "first lady" diyorlar, dolayisi ile oglan da baska bir deyisle first oglan oluyor..:KK39:

Iste sizin kendinize layik gordugunuz "first"ler de bunlar oluyor..:KK51:
Tiplerini mi begenmediniz, yoksa resimde cirkin filan mi cikmislar?:KK53:

Benim ne gunahim var, ne bulduysam onu koydum.. Agirina gidecegini bilse idim biraz fotomontaj filan yapardim bunlara..:21: Naapalim.. Ne kadar kofte, o kadar ekmek..:rolleyes:

Neden alıntı yapmayıp ,ortaya atıyorsunuz siz ve diğerleri?Kibden mi korkuyorsunuz yoksa .:cool:
Binali Yıldırım'ın bakanlıkta başarıları ortada,aksini düşünmüyorum ben.Pardon sizler karısını beğenmemiştiniz unuttum,tabii eşinin fiziği daha önemli...
Ele verir talkını,kendi yutar salkımı demişler.1 ay önce dokunulmazlık deyip yaygara koparanlar,bugün evet oyu çıkmayınca nasıl da geri dönüş yaptılar:kahve:
13221103_1339604899424069_7367292217949777329_n.png

Senin basarili ulastirma bakanin baska bir ulkede olsa idi coktan taa o zaman istifasini basmisti. bu olenlerin hesabi kimden sorulacak?

Neyin kibinden korkayim deynep ? Surda 2 gundur siyasette takiliyorsunuz diye hayirdir yani nerden cikti bu korkuyorsun ithami :) Zamaninda haftalarca banlandigimiz oldu o zaman cekinmedik ki buranin tadi tuzu oldugu zamanlardi,simdi mi cekinecegim. Mesaj gidecegi yerleri bulmus ki gelmissin yoruma zaten farkindasin degil mi :) Yineleyeyim hadi..Bel. Baskanligi secimini kaybedip bak secmedigin baskana don bak istedim ! :) gordunuz mu kaybetti ama basbakan oldu diye gogsu kabaranlar piril piril kafalar.Cek ordan kib, duble olsun,depnep mutlu olsun :)

Neyin kibinden korkayim deynep ? Surda 2 gundur siyasette takiliyorsunuz diye hayirdir yani nerden cikti bu korkuyorsun ithami :) Zamaninda haftalarca banlandigimiz oldu o zaman cekinmedik ki buranin tadi tuzu oldugu zamanlardi,simdi mi cekinecegim. Mesaj gidecegi yerleri bulmus ki gelmissin yoruma zaten farkindasin degil mi :) Yineleyeyim hadi..Bel. Baskanligi secimini kaybedip bak secmedigin baskana don bak istedim ! :) gordunuz mu kaybetti ama basbakan oldu diye gogsu kabaranlar piril piril kafalar.Cek ordan kib, duble olsun,depnep mutlu olsun :)
Mesaj buldu ama alıntılayıp yazsan daha iyi olurdu.Çoğu zaman bildirimlerde sadece alıntıları okuyorum.Yine öyle yapmaya ,hatta yorum yapıp çıkmaya çalışacağım.Çünkü kaç gündür ,yazdığım mesaj üzerine hakarete ,dalga geçmeye yönelik cevaplar oluyor.Birbirimizin düşüncelerini okuma yerine ,birbirine laf atma yerine döndü burası:KK43:

Bunu da harcayacaklar yazık..
Ama olsun alan memnun satan memnun, geçici de olsa bir tadına bakmak lazım başkanlığın..
İlerdeki kısa vadeli proje Albayrak ya başkan olur ya yeni damat bir şey olur ya da başkanlık sistemi gelir. Geçici olarak bir değişiklik olsun bakalım.

Ben de sesli olmasa da gülüyorum.:KK70:
Seni İzmir'e belediye başkanı yaptırmayacağız dediler,adam başbakan oluyor.
Ah be deynepcim. Iste bizim belediyebaskani olarak bile layik gormedigimiz insanlari siz basbakan,c.baskani yapiyoniz. Ulkenin hali ortada. En son seçtiğiniz basbakan kacgun görevde kaldi, kac sehit var, kac sivil oldu, kac cocuk tecavuze ugradi kac bomba patladi.....
Bu 1000 ali napcak sence Kac kisinin basini yakacak?
Sizin %49 oyla seçtiğiniz adama saray darbe yapti. Noldu sizin ozgur halk seciminiz, demokrasiniz, sandik iradeniz....
Ah be deynepcim, düşük profilli basbakan secildi diye millet dalga geciliyor, sizde seviniyonuz. Neye seviniyoznuz soyleyin bizde sevinelim.

Ah be deynepcim. Iste bizim belediyebaskani olarak bile layik gormedigimiz insanlari siz basbakan,c.baskani yapiyoniz. Ulkenin hali ortada. En son seçtiğiniz basbakan kacgun görevde kaldi, kac sehit var, kac sivil oldu, kac cocuk tecavuze ugradi kac bomba patladi.....
Sizin %49 oyla seçtiğiniz adama saray darbe yapti. Noldu sizin ozgur halk seciminiz, demokrasiniz, sandik iradeniz....
Ah be deynepcim, düşük profilli basbakan secildi diye millet dalga geciliyor, sizde seviniyonuz. Neye seviniyoznuz soyleyin bizde sevinelim.
Binali daha bakan iken muhtesem icraatleri! ile butun bilirkisilere kulagini tikayarak, sirf show yapmak icin 1920lerden kalma raylarla risklere aldirmadan hizlandirilmis tren acilisi yapti ve 41 cana maloldu. 80 yarali.. Her zamanki gibi savcilarin sorusturma yapmasini yasakladi, dosya zaman asimina ugradi, olenler olduguyle kaldi, aynen yola devam.. Sicil bu. Ainesi istir kisinin. Persembenin gelisi carsambadan belli yani..

Canım sizin layık görmemeniz kötülüğünden değil ki,AKP adayı olduğundan.Doğruluğundan emin değilim ama İzmir'in su sorunu olduğundan söz ediliyor.Sizin layık bulduğunuz kişilerin hizmetinden çok mu memnunsunuz.Eşim yıllık izninden 1 hafta kalmıştı,İzmir 'i ve bazı şehirleri merak ediyordu,beraber gidelim dedi,küçük çocuğum olduğu için ben gitmek istemedim.Hayal kırıklığına uğramış İzmir'i görünce.Her taraf çöp içinde ,hiç temiz değil,dilenciler ortada cirit atıyor,rahat edemiyorsun dedi,çoğu gördüğü yerler hiç hoşuna gitmemiş.Akşamı zor beklemiş.Ben bakanlığında başarısından dolayı kabullendim CB uygun gördü diye değil.Mesela sizlerin yazdığı gibi Berat Albayrak gelseydi bir kalemde silerdim...:kahve:

Canım sizin layık görmemeniz kötülüğünden değil ki,AKP adayı olduğundan.Doğruluğundan emin değilim ama İzmir'in su sorunu olduğundan söz ediliyor.Sizin layık bulduğunuz kişilerin hizmetinden çok mu memnunsunuz.Eşim yıllık izninden 1 hafta kalmıştı,İzmir 'i ve bazı şehirleri merak ediyordu,beraber gidelim dedi,küçük çocuğum olduğu için ben gitmek istemedim.Hayal kırıklığına uğramış İzmir'i görünce.Her taraf çöp içinde ,hiç temiz değil,dilenciler ortada cirit atıyor,rahat edemiyorsun dedi,çoğu gördüğü yerler hiç hoşuna gitmemiş.Akşamı zor beklemiş.Ben bakanlığında başarısından dolayı kabullendim CB uygun gördü diye değil.Mesela sizlerin yazdığı gibi Berat Albayrak gelseydi bir kalemde silerdim...:kahve:
Icinde yasamazsam bu dediklerine inanirim. Birkacgun su kesildi diye su problemi var denilmesi ilginc. Eee dilenci desen sizin hukumetin icraatlari. Doldurdular suriyelileri. Ona bakarsan istanbulda hergun elektrik kesiliyor. Ayrica hukumetin izmire odenek ayirmadigini, üvey evlat muamelesi yaptiginida unutma. Ankarayi dunyanin parasi akiyor adam kasap misali yagi bol bulmus dotune basina siviyor, dinazor heykelleri dikiyor herbir yere. Gelgorki Ilk yapmurda ortaligi sel aliyor...

Gelin siz ben sana garanti veriyom.

Ben bakanlığında başarısından dolayı kabullendim CB uygun gördü diye değil.
Iki saattir bu adam bakan iken icraatleri sayesinde 41 kisinin olumune neden oldu diye yaziyorum, basari diyorsun, o yuzden basbakan olmasini destekliyorum diyorsun..:KK57: Sizin Tayyip de 7 haziran secimlerinden sonra sehitler geldikce oylari cogalip Kasimda tek basina iktidar oldu.:KK57: Sizde basari citasi kac can?

Yani simdi oraya gelip mutahitlik yapsam, cimentodan calip apartmani icindekilerin tepesine yiksam, basarili sayilabilmek ve AKPden milletvekili/bakan sonra da basbakan secilebilmek icin kac kisinin olmesi gerekiyor? 10-15 can yeter mi yoksa soyle en az 40-50 mi olmasi sart?:KK62:

Aylardir sularimiz kesilip saatlerce gelmiyor. Elektrigi hic soylemiyorum bile. Istanbulun göbeği Fatihte oturuyorum. Yani İzmir'in sorunlarinin bu kadar abartilmasi cok acayip

Ya He akp He terörle mücadele He :KK70:
Siyasi hayatı boyunca defalarca yanildigini itiraf eden birini böyle kosulsuzca desteklemek devam aferin süper.
Bu kadar putlastirma meraklisiysaniz Kemalist olsaydiniz :KK70: en azından değecek biri olurdu .
Zeyneppp şehitlerin katılıni davul zurnayla karsiladiniz bu utanç yakanizi bırakmayacak .

Siz şehitlerin katılıni davul zurnayla karşıladıniz unutma

Git bi de yozgati filan gez :KK70:
Hahahaha izmiri beğenmiyorlar akplilere bak sen .

Yüzünün ifadesine ne vurur bilemem de , görevde kalacağı kısa süre kendisine hayırlı olsun .

Son zamanlarda siyaset arenasında yaşanan al gülüm ver gülüm değiş tokuşlar , düşük profilli aday arayışı vs ...

Ben oy veren bir vatandaş olarak ; bunlar neden yaşandı hacı ? Sorusunun cevabını "şeffaf" olarak alamadığım için benim için şu saatten sonra ha Ali ha Mehmet Ali ha Bin Ali .

Dediğim gibi ülkeme hayırlı olsun . Desteklemiyor olmam hayır dilekleri sunmamı engellemez .

Istanbul da her allahin gunu kesilen elektriklere de biri el atsa keske.. hindistan mi istanbul mu belli degil.. hayir isin kotu tarafi bizim belediye baskanini da severim, adami zorla sectirdiler resmen istanbul rezil halde.. bu da benim basarim herhalde ne diyeyim kimse ulkede ki kotu olaylari ustune almiyor..

Icinde yasamazsam bu dediklerine inanirim. Birkacgun su kesildi diye su problemi var denilmesi ilginc. Eee dilenci desen sizin hukumetin icraatlari. Doldurdular suriyelileri. Ona bakarsan istanbulda hergun elektrik kesiliyor. Ayrica hukumetin izmire odenek ayirmadigini, üvey evlat muamelesi yaptiginida unutma. Ankarayi dunyanin parasi akiyor adam kasap misali yagi bol bulmus dotune basina siviyor, dinazor heykelleri dikiyor herbir yere. Gelgorki Ilk yapmurda ortaligi sel aliyor...

Gelin siz ben sana garanti veriyom.
Dur dur Ankara'da Melihin de suyu ısındı.
Yakında çıkar kokusu :ıslık:

X