- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
Zaten dediğim gibi böyle olmak istemiyorum. Ama elimden bi şey gelmiyor.Öyle olsaydın burada böyle konu açmazdın..
değil mi aslında ben burçlara falan inanmam ama gerçekten bazı arkadaşlarıma kendime başka balık olanlara bakıyorum vallahi uyuyor davranışlarıyla yazılanlar. Acaba bunu değiştirmenin bi yolu yok mudur. Yeminle çocuğum olursa eğer tarih hesaplayacam dikkat edeem balık burcu olmasın diye.Burcunlada alakalı ben ne kadar balık tanıdıysam biraz ucundan bucağından bu anlattığın öEllikler vardı
Aa sahi mi inanın sizin gibi olmak o kadar isterim ki. Ben 21 yaşındayım hala babam beni sınavlardanVurdumduymaz olmanın bir Sırrı varsa banada söyleyin lütfen bende biraz rahat bi insan Olmayı çok isterimherşeyi planlar programlarım planım bozulursa sinir olurum,herşeyi çok ama çok düşünürüm kendim Hariç başkaları için bile düşünürüm o derece yani bişeyi daha yapmadan olabilecek sonuçları ele alır ona göre hareket ederim .ama böyle yaşamakta beni yoruyo
yaa demeyin öyle daha kolay bi yolu olmalı. Ailem beni tanıyor. Her şeyi hatırlatırlar. Hala daha her şeyimle ilgilenirler sağolsunlar. Ama şu okul uzarsa sonra kpss de kötü bi puan alırsam çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarOff "hallederiz" tipi bir insanı tedavi edecek şey şu; senin pisligini temizlemeyi bırakacaklar, yemini suyunu kesecekler. Okulu uzatinca okuldan alıp ise sokacaklar. Kazandigin parayla gecinmen için zorlayacaklar. Iki kuruş kazanmak için ömrünü tüketirken yavaş yavaş, günden güne istediğin gibi biri olmaya başladığını farkedeceksin.
Hahahhh ya siz beni çok güldürdünüz. Sanırım ruh eşimi buldum.Valla bende balık burcuyum ama böyle değilim ki yani rahatlik var ama bu derece değil. Yoksa bu derece mi? Bi kere sinava gitmemistim gece cok calistim uyumam lazim diyesabah kalkinca farkettim o gunku kacirdigim sinav icin gece uykusuz kaldiğimi. Ay bilemedim
pazartesinden itibaren bende zorlayacağım kendimi. Bi işe başlarken niyeyse ptesi takıntım var. İnşallah benimde aZalır ya.Biraz kendimi gördüm durumunuzda. Bunu aşmak için de bir işi aklıma geldiği an yaptım, gerekirse kendimi zorlayarak. Böyle birer birer yapınca üşengeçliğim azaldı size de öneririm.
Çalışma konusuna gelince.. Kütüphaneye falan gitseniz daha motive edici olabilir. Sınavlarınızda başarılar :))
vallahi bu kadar bilgece. Daha neler neler anlatsam roman olur.Aaa direksiyon sinavini ailenin hatirlattigini bana soylememistin
Amaa bu kadar da olmaz cidden
Hayat karşımıza ne çıkarır bilemiyoruz. Babanız sizinle gurur duyuyordur. Dediğim gibi programlı insanları taktir ederim ve çok özenirim. Ama ümidimi kestim kendinden. Ben yapamıyorum, olmuyor. Ailemde bi şeylere zorlamazsa, halim nice olur onuda bilemiyorum. Ama burçla alakalı değil demek ki.Burcla falan alakasi yok tatlim.
Bende balik burcuyum ama inan oyle atilgan yerinde duramayn saati saaite uymasi icin deliren biriyim. Bu bence yetistirme tarzi benim babam olmadigi icin her seye atildim. Sorumluluk is guc derken esim yengec oyle umursamaz ki tam bir kablumbag zorla yaptiririm her seye gec kalir erteler sonrada ben toparlarim ardini. Ailen her seyini yapmis simdi bir bosluktasin ne de olsa olur yapilir gecilir diye. Hayata boyle geldim boyle gider bosverle gecmiyor maalesef. Toparlan ve sorumlulugunu yerine getir.
Hadi git dersine calis gorevini yap sonra deli gibi gezersin yazin
babanız vefat etmiş sanırım. Allah rahmet eylesin, sizi cennetinde buluştursun inşallah.Sanırım sizin Hayatınızda sizin için Düşünen insanlar olduğu sürece bunu çözemezsiniz .Yanlış anlamayın ama sanırım siz hala anne Babanızın küçük kızısınız şuan sınavınızı hatırlatırlar ,işe başlayınca sabahları arayıp kaldırırlar evlenirsiniz yemek yapıp getirirler....ama böyle giderse siz sorumluluk almayı kendi işinizi halletmeyi hiç ögrenemezsiniz.Ben küçük yaşta babamı kaybettim ve 11 Yaşında sorumluluk almak zorunda kaldım sınavlara kendim gittim ,okuluma kaydımı kendim yaptırdım ,başım sıkıştıkça Çözümü kendim Aradım hep ve böyle olunca insan sonradan zorda kalmasın diye herşeyı planlayıp ,ölçüp,biçip hareket eder duruma geliyor,tabii bırazda karakter meselesi ablamda aynı şartlarda Yaşadı ama oda düzensiz ve vurdumduymazdır nereye gitse bişey unutur Yada dıyelim kahve içecek o an kıyamet kopuyo deseler kahvesini içer öyle gider, Yada bulaşıkları birazdan yıkarım der o birazdan hiç gelmez öğlen olur, akşam olur.... Duramaz ben yıkarım bide üstüne kızar ben yıkıycaktım niye beklemiyosun diye ama bulaşıkta orda durdukça bana batar ne oturabilirim ne iyip içebilirim .haa bu arada ablamda balık Burcu
hanımlar nasıl anlatsam bilemiyorum belki buda dert mi diyeceksiniz ama benim için çok fena bi dert.
Ben çok vurdumduymaz bi insanım. Ya insan azıcık gamlı azıcık programlı, atik olmaz mı. Her şeyi erteleyebildiğim kadar erteler, ağırdan alabildiğim kadar ağır yaparım. Bu güne kadar hiç bi şeyi programladığım gibi yapmadım. Kendime verdiğin sözü en fazla 1 saat tutabiliyorum. Ya en basitinden öğrenciyim şırda finallerim var ve dersten kalma limitim dolmuş tek bi dersten dahi kalsam okulum uzar hala ders çalışmıyorum, istiyorum ama olmuyor. Oysaki annemin babamın ne hayalleri var benle alakalı. Ben bunları biliyorum ama banane diyorum. HA içten içe üzülüyorum ama icraat yok. Ailem arkadaşlarım çevremdeki herkes dünya yansa bi tutam otun yanmaz senin diyorlar. Artık bu kadar sorumsuz ve vurdumduymaz olmak istemiyorum. Şu an bile yarın 2 sınavım var. Çalışamam çünkü canım istemiyor diyorum, dert etmiyorum. Kalsam nolcak diyorum. Yahu okulum uzayacak umrumda değil. Ben ne yapsam bunu aşabilirim. Nasıl programlı ve düzenli olabilirim. Düzenli hırslı insanlara o kadar çok özeniyorum ki. Şey bide komik gelebilir ama acaba burcumla alakalı olabilir mi. Balık burcuyumda.