Vurdumduymazlık..

E Ben bunu kendime hep diyorum ama yapamıyorum bi türlü. Yani sizce kendi elimde mi. Gerçekten uğraşırsam düzelebilir miyim acaba
aaa sizde mi. Neresi güzel ya. Yazmıştımda gerçi çocuğum olursa ona göre hesap yapacam balık burcu olmasın, ben yandım evladım yanmasın
Bu üşüngeçlik, gamsızlık hayatımda çok mani oluyor bana. Ne yapsakta kurtulsak?
şu an 3. Sınıfım. Aslında yazın kpss ye hazırlanmaya başlıycam güya. Ama pek güvenemiyorum kendime, gene ertelerim sanırımyani dediğim gibi aslında biraz yapmak çalışmak istiyorum ama icraat yok yani. Ha kim isteyeek ders çalışıyor sorumluluklarını yerine getiriyor ki diye düşünüyorum. Zorla kendini nsuu diyorum ama çıkkk olmuyor.
Zaman yönetmi, tamam teşekkür ederim, ben bunu araştırmaya başladım bile

Son düzenleme:
hayat geç kalanı maalesef affetmiyor acı ama gerçek ..Eğer bununla ilgili biraz burun sürtülmesi yaşarsan zannımca biraz toparlayabilirsin

Biraz da ben vurdumduymaz olabilsem keşke her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyorum insanlar düşünmeyince sinir oluyorum ama sana bile çok kızdım şuan çok fazla sorumsuzsun taksiyi yarı yoldan döndürüp sınava girmeyip uyumak nedir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…