- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- Konu Sahibi BlancKahkul
E
Bu üşüngeçlik, gamsızlık hayatımda çok mani oluyor bana. Ne yapsakta kurtulsak?
Zaman yönetmi, tamam teşekkür ederim, ben bunu araştırmaya başladım bile
Ben bunu kendime hep diyorum ama yapamıyorum bi türlü. Yani sizce kendi elimde mi. Gerçekten uğraşırsam düzelebilir miyim acabaBence bu vurdumduymazlık değil sorumsuzluk. Evet aslinda gamsiz olmak iyidir. Herseyi kafaya takmamak guzeldir. Ama hayatinla ilgili kendinle ilgili sorumluluklarini yerine getirmemek bunun icine girmiyor malesef. Bi silkelen kendinne gel bakiiiiiıiim miskin seniiii
aaa sizde mi. Neresi güzel ya. Yazmıştımda gerçi çocuğum olursa ona göre hesap yapacam balık burcu olmasın, ben yandım evladım yanmasınAha! İnan ki yazının sonuna doğru geldikçe sana burcun balık mı yoksa dye soracaktım ki sen yazmışsın zaten. Okurken sende kendimi gördüm sanki.. Vurdumduymazlık değil aslında bu, kafaya takıyoruz ama harekete geçmiyoruz diyelim biz buna... Balık olmak güzel de, şu tembellik olmayaydı...
Bu üşüngeçlik, gamsızlık hayatımda çok mani oluyor bana. Ne yapsakta kurtulsak?
şu an 3. Sınıfım. Aslında yazın kpss ye hazırlanmaya başlıycam güya. Ama pek güvenemiyorum kendime, gene ertelerim sanırımyani dediğim gibi aslında biraz yapmak çalışmak istiyorum ama icraat yok yani. Ha kim isteyeek ders çalışıyor sorumluluklarını yerine getiriyor ki diye düşünüyorum. Zorla kendini nsuu diyorum ama çıkkk olmuyor.Düşünüyorum, öyleyse varım
Üşeniyorum, öyleyse yarın...
Plan program yapmadığın sürece başarılı olman mümkün değil, okulun bitecek çalışma hayatına atılacaksın, bu şekilde geniş takılan bir çalışan patronlarca hoş karşılanmaz. Bölümün nedir bilmem ama kendi işinin sahibi bile olsan yine ilerleyebilmen çok zor. Bu yüzden kendini alıştırmaya başla artık.
Sana Zaman yönetimi konusunu araştırmanı tavsiye ederim.
Zaman yönetmi, tamam teşekkür ederim, ben bunu araştırmaya başladım bile
Son düzenleme: