• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucutta yanmalı kırmızı lekeler acıll

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaslar kardesım de kasıntıyla beraber gın ıcerısınde vucudunun her tarafında kırmızı lekeler cıkmıs bu nedır alerjıse ne yapmalı .

Yaklasik bir aydir eyni dert bendede var heryerim benek benek sivrisinek sokmus gibi hertarafim doktor alerji dedi gecer dedi stresten olabilir dedi bana ama bir ay oldu hala gecmedi gectigi yerlerde sivilce izi gibi izler kaliyo yani o zamanla gecermis ama gecmedi bnm bidaha gidicem doktora .

Yaklasik bir aydir eyni dert bendede var heryerim benek benek sivrisinek sokmus gibi hertarafim doktor alerji dedi gecer dedi stresten olabilir dedi bana ama bir ay oldu hala gecmedi gectigi yerlerde sivilce izi gibi izler kaliyo yani o zamanla gecermis ama gecmedi bnm bidaha gidicem doktora .
Acıle gıdecek bız cok uzaktayız gıdemıyoruz da ne gecırır bunu bu nedir ya :(

Sızınkıde yanmalı mıydı yavas yavas heryerınd yayılmıs .

Arkadaslar kardesım de kasıntıyla beraber gın ıcerısınde vucudunun her tarafında kırmızı lekeler cıkmıs bu nedır alerjıse ne yapmalı .
cnm geçmiş olsun...komşumun oğlu 5 yaşında hemen doktora götürdü, önce yanağında egzamaya benzer bişeydi,daha sonra tüm vücudu bir gün böyle kızarık kaşıntılı leke döktü...doktor kan testine bilek gerek görmeden alerji için bir şurup verdi çok şükür bir daha olmadı,...

Hicbir sey gecitmiyo bir ayir denemedigim sey kalmadi doktorun verdigi ilaclarda cok yan etki yapti biraktim krem verdi surdugum yerler yanik gibi iz kaliyo kafayi yicem bir aydir.

cnm geçmiş olsun...komşumun oğlu 5 yaşında hemen doktora götürdü, önce yanağında egzamaya benzer bişeydi,daha sonra tüm vücudu bir gün böyle kızarık kaşıntılı leke döktü...doktor kan testine bilek gerek görmeden alerji için bir şurup verdi çok şükür bir daha olmadı,...
Acılde serum falan mı verırler nasıl mudehale yaparlar kı

Kac gunde gectı

Acılde ne yapabılırler ılaç yazıp gönderırler mi bilgisi olan var mı alerjı ıse .
farklı bir şey yemiş olabilir,ya da her hangi bir kozmetik ürünü de buna sebep olmuş olabilir.ya da psikolojik olabilir.acile giderseniz bakarlar.alerji gibiyse alerji iğnesi yapabilirler. ya da yarın cildiyeye yönlendirirler.vücudunun her yerimi yanıp kaşınıyor.yoksa belli bölgeler mi? ne biliyim başka belirti yok mu?

Back