- 19 Ocak 2022
- 116
- 57
- 22
- Konu Sahibi Kulkedisi3
Kızlar merhaba iki yıldır vücudumda morluklar ve sarı-kahverengi arası lekeler çıkıyor, çoğunlukla kol ve bacaklarımda çıkıyorlar, internetten araştırıp kötü bir hastalığım mı var diye hastaneye gidiyorum, sonuçlar normal çıkıyor vitamin eksikliği çıkıyor, kullanıyorum bir süre geçiyor ve tekrar fark ediyorum, bir doktor fark edemediyse başkası fark eder deyip kaç doktor gezdim Allah bilir, sonuçlar normal çıktığından başka bir branşa sevk eden de olmadı hiç, en son beş ay önce muayene olmuştum doktor bana bir yıl boyunca d vit kullanman gerekiyor demişti ( 2 ay kullanıp bıraktım) bir de k vitaminim düşük çıktı, yeşillik yememi söyledi. Acaba gözden kaçan ya da teşhis edemedikleri bir şey mi var diye düşünmekten kafayı yiyeceğim, stresten dolayı olabilir mi 5 yıldır anksiyete bozukluğu olan birisiyim, bir doktor olabilir derken, diğer bir doktor alakası yok dedi, ayrıca regl düzensizliği olan birisiyim, neredeyse hiç kanamam olmuyor, bayramdan sonra hemen yine hastaneye gideceğim ama çok korkuyorum lütfen bana dua eder misiniz aranızda benimle aynı durumu yaşayanlar var mı