1 Ay 2 gün önce üniversitemin uygulama otelinde bir yangın çıktı. Bende uygulama otelinde stajyer olarak hala çalışıyorum. Açıkçası yaşadığım şey hiç kolay değildi neredeyse sevgilimi kaybediyordum ve yangın olduğunda beni uykumdan uyandırmak için geldiler okul cayır cayır yanarken ben herşeyden habersiz lojmanda uyuyordum. Olayın üstünden vakit geçmesine rağmen hala toparlanamıyorum buna bağlı olarak düşündüğüm bir şey daha var oda yumurtlama dönemimde kanama görmem. Doktora gitmiştim oda yumurtlama dönemi kanma görmenin normal olduğunu üstüne streste eklenince çok normal olduğunu söylemişti. Şimdi vücudum değişik reaksiyonlar göstermeye başladı. Bende strese bağlı olduğunu düşündüm ama internette okuduklarım çok korkuttu. Sizinki daha sonrasında kendiliğinden geçti mi?Bende olmustu 8 yil once universitedeyken once kasinmaya baslamisti bacagim sonrasinda bi baktim komple morluklar var hemen doktora kostum cok detayli bir arastirma yapildi kan tahlili vs cok sukur her sey temiz cikmisti . Doktorda stresten kilcal damarlarin catliyor , halk arasinda seytan cimçigi diye adlandirilir demisti.
Sinav haftamdaydim ve cok zor bir bölimde okuyordum gercekten stresten olmustu.
Cok gecmis olsun, evet kendiliginden gecti sonra bir kac defa daha oldu bir daha olmadi ama onemli bir konu mutlaka doktora gorunun . Sizin suan 1 tane gorunuyor benim komple ust bacagimdi buyuk buyuktu sanki dayak yemis gibi baya vahik gorunuyordu ama sukurler olsun temiz cikti.1 Ay 2 gün önce üniversitemin uygulama otelinde bir yangın çıktı. Bende uygulama otelinde stajyer olarak hala çalışıyorum. Açıkçası yaşadığım şey hiç kolay değildi neredeyse sevgilimi kaybediyordum ve yangın olduğunda beni uykumdan uyandırmak için geldiler okul cayır cayır yanarken ben herşeyden habersiz lojmanda uyuyordum. Olayın üstünden vakit geçmesine rağmen hala toparlanamıyorum buna bağlı olarak düşündüğüm bir şey daha var oda yumurtlama dönemimde kanama görmem. Doktora gitmiştim oda yumurtlama dönemi kanma görmenin normal olduğunu üstüne streste eklenince çok normal olduğunu söylemişti. Şimdi vücudum değişik reaksiyonlar göstermeye başladı. Bende strese bağlı olduğunu düşündüm ama internette okuduklarım çok korkuttu. Sizinki daha sonrasında kendiliğinden geçti mi?
çok teşekkür ederim bilginiz için en kısa sürede doktora gideceğimCok gecmis olsun, evet kendiliginden gecti sonra bir kac defa daha oldu bir daha olmadi ama onemli bir konu mutlaka doktora gorunun . Sizin suan 1 tane gorunuyor benim komple ust bacagimdi buyuk buyuktu sanki dayak yemis gibi baya vahik gorunuyordu ama sukurler olsun temiz cikti.
benimki gibi miydiAynen stresten olabilir.Kardesimde babam lösemi tedavisi gördüğü zamanlarda bacağında,göbek çevresinde kollarında böyle morluklar birden bire çıkıyordu.hemotolijiye getirdik hemen. kan dolaşımı ile alakalı korkulacak bişey yok,bu ara fazla streslisin vücudun tepki veriyo demişti.
Aynen canım daha bile fazlaydıbenimki gibi miydiAllahım acil şifalar versin inşallah
Allahım korusun inşallah fark etmeden bir yerlere çarpıyorumdur hemen doktora gideceğim çok sağolunAynen canım daha bile fazlaydı
Gecmis olsun canım dikkat etAllahım korusun inşallah fark etmeden bir yerlere çarpıyorumdur hemen doktora gideceğim çok sağolun