- 10 Ocak 2020
- 30
- 8
- 16
- Konu Sahibi jokerfaceee
-
alt bacağımda çok fazla var çukur gibimutlaka doktora gidin özellikle gögüste varsa çok önemli.
Çökme dediğim alt bacağımda ve karmımda çukurlar var küçük küçük.Alt bacağımda daha çokÇökme nasıl ya, tarif eder misiniz? Belki bende de vardır, farkında değilimdir. Endişelendim şu an.
Alt bacaktaa selülit olmazkibence sen selilüt den bahsediorsun
Cokme degilde , selulit olabilir . Yanlis beslenme, kotu diyet, hizli kilo alip verme ve odem olabilir . Spor ve saglikli beslenme ve dus alirken masaj kan dolasimini etkiler . En basiti hizli yurusler , yokus cikmak . Kafein ve yagli kizartma urunlerden uzaklasmak .Merhaba hanımlar
Geçen gün çatlaklarımla ilgili bir konu açmıştım şimdi derdim daha başka.Vücudumda çökmeler oluyor.Alt bacağımda karnımda ve belimde ufak ufak çökmeler var alt bacağımda daha fazlalar.Ufak çukur gibiler bunun nedeni nedir ne yapmam gerekir ?
bazıları küçük çukur bazıları uzun çizgi halinde çulur vr aynı yerde değiller selülit olanilir miSelülittir muhtemelen o bacaktakiler.
Bazılaeı küçük çukur bazıları uzun imce çukur şeklinfeler.Aynı yerde değiller hepsi farklı farklı uerdeler selülit olabilir miCokme degilde , selulit olabilir . Yanlis beslenme, kotu diyet, hizli kilo alip verme ve odem olabilir . Spor ve saglikli beslenme ve dus alirken masaj kan dolasimini etkiler . En basiti hizli yurusler , yokus cikmak . Kafein ve yagli kizartma urunlerden uzaklasmak .
Olabilir , dedigim gibi spor ve masaj ve saglikli beslenme , fark edicektir . Mesela spor yapamamiyorsunuz bile uzun ve hizli yuruyusler yapin , banyo yaparken liftli bezlerle yikanirken vucudunuza masaj yapin. Beslenmenize de dikkat edersiniz , azaldigini ve zamanla yok oldugunu gorursunuzBazılaeı küçük çukur bazıları uzun imce çukur şeklinfeler.Aynı yerde değiller hepsi farklı farklı uerdeler selülit olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?